Nieuws

Bohemian trouwkaarten

Met bohemian trouwkaarten gaat u voor de verfijnde stijl van de gipsy look. Nodig mensen in stijl uit voor uw huwelijk en maak gebruik van zoveel mogelijk sier.


 

Drukwerk op verschillende manieren vouwen

Drukwerk bestaat in vele verschillende vormen en maten. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om het drukwerk op verschillende manieren te vouwen. Wij leggen een aantal manieren uit.


 


Wat zeggen kleuren over het design

Wanneer iemand kleuren moet kiezen bij het maken van een ontwerp voor een website, logo, ansichtkaart etc. waarvan geen voorbeelden of richtlijnen bekend zijn, kiest diegene de kleur compleet zonder invloeden van buitenaf. De kleuren waarvoor wordt gekozen zeggen dan ook veel over de persoon achter het ontwerp. Maar wat betekenen de verschillende kleuren precies?

Veel mogelijkheden met letterpress

Letterpress wordt ook wel boekdruk of hoogdruk genoemd. Op zacht papier wordt het drukbeeld aangebracht zodat de teksten op de kaart staan gedrukt. Deze bedrukking is te voelen op het materiaal. Het resultaat is dat letterpress drukwerk een opvallend uiterlijk geeft. 


Jubileum vieren

Heeft u een jubileum op komst? Bent u 12,5 jaar getrouwd? Of werkt u al 25 jaar bij dezelfde werknemer? Dan mag dat gevierd worden!

Zakelijk drukwerk

Drukwerk is onmisbaar voor iedere onderneming. Ondanks de digitalisering blijft er een behoefte aan flyers, brochures en visitekaartjes die gewoon nog vast te houden zijn. Ook gepersonaliseerd drukwerk zoals briefpapier en enveloppen blijft bestaan. 


Eigen bedrijfstijdschrift

Een magazine speciaal voor uw bedrijf! De ideale manier om nieuws over en van uw bedrijf te delen met de buitenwereld. Daarbij is het ook nog eens ontzettend goed voor de naamsbekendheid van het bedrijf. Maar hoe zet u een bedrijfstijdschrift op? 

Drukkerstaal uitgelegd

Wanneer u iets laat drukken krijgt u vaak een aantal termen naar uw hoofd geslingerd. Wij begrijpen dat u hier niet altijd uitkomt en daarom hebben wij belangrijke begrippen uitgelegd.