Nieuws

Word jij moeder in 2020?

Word jij dit jaar nog moeder? Gefeliciteerd! Voor jullie kleine wonder wil je natuurlijk het mooiste geboortekaartje, maar hoe pak je dat aan?

Wat is de kracht van een gepersonaliseerde gedrukte mailing?

Tegenwoordig verloopt bijna alle communicatie en verspreiding van berichten online. Het online bereik is groot en een e-mailcampagne is vaak goedkoper. Doordat iedereen online berichten verstuurd, ontvangt ook iedereen een steeds grotere stroom aan online berichten. Probeer dan nog maar op te vallen met jouw mailing..


6 visitekaartjes trends voor 2020

Ondanks dat de wereld steeds digitaler wordt, zijn visitekaartjes nog steeds een belangrijk onderdeel van jouw huisstijl. Het is een uitstekend middel om een potentiële klant contact met je op te laten nemen. Kortom, visitekaartjes zijn nog steeds relevant. Is jouw visitekaartje toe aan een nieuwe stijl en laat of ga je deze ontwerpen? Houd dan deze 6 visitekaartjes trends voor 2020 in je achterhoofd.

Wat je moet weten over drukwerk

Digitaal drukken, hoogdruk, vlakdruk, diepdruk, PMS kleuren, CMYK, full colour bedrukking, zoveel grams papier, A0, A6, B1 formaat…. Er komen nogal wat termen voorbij als je iets wilt laten drukken. En elke keuze heeft invloed op de prijs. Dan is het wel handig als je weet waar je het over hebt. In dit artikel leggen we je graag uit hoe het zit.


De trouwkaarten trends van 2020

Gaan jullie binnenkort trouwen? Dan is de voorpret vast al begonnen! Voor deze bijzondere dag moet van alles geregeld worden, zoals de locatie, de taart, de kleding en natuurlijk ook de trouwkaarten. Het type trouwkaart geeft de gasten al een tipje van de sluier met betrekking tot het feest. Houden jullie het eenvoudig of wordt het groots en meeslepend? Hierbij de trends voor 2020.

Verhuiskaart laten ontwerpen

Ga je binnenkort verhuizen naar een nieuwe woning? Dan is het leuk om familie en vrienden op de hoogte te stellen van jouw nieuwe adres door middel van een verhuiskaart. Een originele verhuiskaart is namelijk een stuk leuker dan een whatsappje of facebookberichtje, zowel om te sturen als om te krijgen!


Geboortekaartjes trends 2020

Gefeliciteerd, jij bent zwanger!  De komende maanden komt er een hoop op je af, zoals het kiezen van een geboortekaartje. Deze heb je in veel soorten en maten; van standaard kaartjes tot persoonlijke ontwerpen. In deze blog vertellen wij je alles over de geboortekaartjes trends van 2020.

Scriptie printen en inbinden

Eindelijk is het zo ver: na lang zwoegen is jouw scriptie af. Vaak moet jij jouw scriptie niet alleen digitaal, maar ook als hardcopy inleveren. Zaansprint zorgt ervoor dat jouw scriptie op tijd wordt geprint en ingebonden. Zodat jij zonder zorgen de deadline haalt!