Nieuws

Nieuwe features Adobe 2021

Ieder jaar staan er weer een aantal nieuwe veelbelovende functies van software van Adobe klaar voor gebruik. Lees hier fijne 2021 updates van Photoshop, ilustrator en InDesign en ga er zelf mee aan de slag!

Geboortekaarten trends in 2021

Verwacht jij binnenkort een kindje? Gefeliciteerd! Voor- tijdens- en na de zwangerschap komt er veel op je af. Daarom zetten wij de trends van 2021 op het gebied van geboortekaartjes op een rij.


De trouwkaartentrends van 2021

Bij het plannen van de trouwdag zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. Denk aan de locatie, een mooi pak en dé jurk, en een mooie trouwkaart die bij jullie past. Lees hieronder de trouwkaarten trends van 2021.

Logo trends 2021

Een sterk logo creëren is een van de eerste stappen die je dient te zetten wil je een positieve uitstraling tonen aan de buitenwereld. Wij vertellen je meer over de logo trends van 2021.


Alles over drukkersjargon

Als je een drukbestand aanlevert hoor je diverse termen voorbijkomen waarbij je misschien niet goed weet wat het betekent. Deze termen heten drukkersjargon. Hieronder meer informatie.

Drukwerk ideeën zakelijke klanten

Zakelijk drukwerk voor klanten is leuk of bijzonder om te geven. Je laat hiermee zien dat je jouw klanten waardeert. Een drukke periode, maar ook een periode waar jij jouw klanten net iets extra’s kunt bieden. Wij geven jou hieronder een aantal drukwerk ideeën. 


Het kiezen van soorten bindings

Ben je op zoek naar een goede binding voor jouw magazine of tijdschrift? Er is veel keus. Maar hoe werk je deze op de meest kwalitatieve en gebruiksvriendelijke manier af? Wij geven jou hieronder een aantal tips voor het kiezen van de meest geschikte binding.

Zakelijke kerstkaarten: begin op tijd!

De winterperiode komt eraan en kerst is om de hoek. Voor veel bedrijven is dit een drukke periode met het organiseren van de kerstdiners en het afronden van het financiële plaatje. Heb jij al nagedacht over zakelijke kerstkaarten voor jouw klanten?