Nieuws

Het kiezen van soorten bindings

Ben je op zoek naar een goede binding voor jouw magazine of tijdschrift? Er is veel keus. Maar hoe werk je deze op de meest kwalitatieve en gebruiksvriendelijke manier af? Wij geven jou hieronder een aantal tips voor het kiezen van de meest geschikte binding.

Zakelijke kerstkaarten: begin op tijd!

De winterperiode komt eraan en kerst is om de hoek. Voor veel bedrijven is dit een drukke periode met het organiseren van de kerstdiners en het afronden van het financiële plaatje. Heb jij al nagedacht over zakelijke kerstkaarten voor jouw klanten?


Alles over A4, A5 en A6 papierformaten

Wil je jouw drukwerk laten printen op een papierformaat en ben je er nog niet helemaal uit welke geschikt is? Lees hieronder dan alles over de verschillende A formaten. Zie hieronder alles van afmetingen tot het soort drukwerk terug.

Tips: de essentie van een goed logo

Een logo is een kernelement voor de uitstraling van je bedrijf waarmee je laat zien hoe sterk jouw merk is. Je onderscheidt je hiermee van je concurrenten. Daarbij zorg je ervoor dat de herkenbaarheid van jouw bedrijf wordt verbeterd, wat resulteert in..


De reden dat drukwerk nog steeds hot is

De digitale wereld is helemaal hot en happening en bijna elk bedrijf promoot haar bedrijf voornamelijk via website, social media en e-mail. Werken aan je online zichtbaarheid is een van de belangrijkste marketing..

5 ideeën voor nog meer succes met jouw folder

Onverminderd populair zijn de folders. Ondanks dat digitalisering steeds meer onze wereld binnendringt, is de fysieke folder erg in trek. De fysieke folder heeft in tegenstelling tot de digitale folder meer bereik. Zorg ervoor dat 


Druk leuke cadeaubonnen af voor jouw klanten

Ben je op zoek naar een leuk cadeau die jij wilt geven aan jouw klanten om hen te bedanken, of om hen gewoon eens iets leuks te geven, maar weet je niet wat je moet geven? Een cadeaubon geven is altijd leuk! Het geven van

Het gebruik van emoji in drukwerk

De emoji, wie kent ze niet. Die leuke iconen die op WhatsApp, Instagram, e-mail te vinden zijn, zijn niet meer weg te denken uit de online wereld. Wist je dat er wereldwijd meer dan 3000 emoji zijn? De symbolen nemen net als een pictogram de plaats in van tekst.