Nieuws

Wij delen graag het laatste nieuws en de ontwikkelingen met jou!

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in drukkerijen

In de hedendaagse wereld wordt duurzaamheid een steeds belangrijker onderwerp, ook voor de drukkerijbranche. Drukkerijen spelen een essentiële rol in het produceren van verschillende soorten drukwerk, zoals boeken, tijdschriften, flyers en verpakkingen. Het is daarom cruciaal dat drukkerijen zich bewust zijn van de impact die ze hebben op het milieu en actief streven …

Lees meer

Het Ontwerpen van een Unieke Verhuiskaart

Gefeliciteerd met jouw nieuwe woning! Het is een spannende tijd vol verandering en nieuwe avonturen. Een belangrijk onderdeel van het verhuisproces is het delen van dit geweldige nieuws met je dierbaren. Hoewel het tegenwoordig gebruikelijk is om berichten online te versturen, is er iets bijzonders aan het ontvangen van een prachtig ontworpen verhuiskaart. Het is pers…

Lees meer

Hoe lever ik het juiste beeldmateriaal aan voor Zaansprint

Beeldmateriaal speelt een cruciale rol in het ontwerp van drukwerk. Maar wist je dat de kwaliteit van afbeeldingen een enorme impact kan hebben op het eindresultaat van je afdrukwerk? Een afbeelding met een lage resolutie kan ervoor zorgen dat je drukwerk er wazig en onprofessioneel uitziet, waardoor de geloofwaardigheid van je bedrijf in gevaar komt. In deze blog bes…

Lees meer

Het is weer bijna zover: Kerst

Als bedrijf is het belangrijk om klantencontacten en relaties goed te onderhouden. Door net iets meer te doen dan de rest maak je als bedrijf een goeie indruk. Maar hoe pak je dat aan zonder stress? In deze blog lees je een aantal tips die je helpen bij het schrijven en ontwerpen van een kerstkaart.

Lees meer

Het perfecte visitekaartje: tips

Visitekaartjes stralen professionaliteit uit. Veel mensen zien een visitekaartje als een eenvoudig stukje papier die snel gemaakt moet worden omdat je deze moét hebben. Maar een visitekaartje is veel meer dan dat!

Lees meer

Belang huisstijl drukwerk

Er zijn steeds meer nichebedrijven in de markt en daarom is onderscheidenheid belangrijker dan ooit. Voer de kleuren, het logo, vormen en lettertypes consequent door en zet jouw identiteit zo sterk neer dat niemand er meer omheen kan.

Lees meer

Vouwmogelijkheden voor folders

Folders zijn er in alle soorten, maten en kleuren. Folder zijn dan ook een uitstekende manier om reclame te maken. Wij hebben de verschillende vouwmogelijkheden voor jou op een rijtje gezet.

Lees meer

Een nieuwe huisstijl laten ontwerpen

De huisstijl van jouw bedrijf kies je met beleid: het is namelijk sterk verbonden aan de identiteit en het imago. Een goed doorgevoerde huisstijl zorgt voor herkenbaarheid en continuïteit in alle uitingen. 

Lees meer

Verhuiskaart laten ontwerpen

Ga je binnenkort verhuizen naar een nieuwe woning? Gefeliciteerd! Hoe leuk is het om jouw familie, vrienden en kennissen op te hoogte te stellen van jouw nieuwe stulpje door middel van een mooie verhuiskaart?

Lees meer

Wat is het verschil tussen offset en digitaal drukwerk?

In de grafische branche zijn er verschillende druktechnieken die worden gebruikt, waaronder offset drukwerk, digitaal drukwerk, zeefdrukken en bijvoorbeeld rotatiedruk.

Lees meer

Tips en ideeën voor jouw drukwerk

Drukwerk is een van de zaken waar je mee te maken krijgt als je een bedrijf runt. Dit wil je goed aanpakken, want drukwerk versterkt jouw merk. Creativiteit en out-of-the-box denken speelt hierbij een grote rol.

Lees meer

10 gratis lettertypen voor op jouw trouwkaart

De mooiste dag van je leven moet goed georganiseerd verlopen. Daar horen een aantal voorbereiding bij. Voor de vormgeving voor onder andere save-the-date-kaarten en van de uitnodigingen hebben wij 10 gratis weddingfonts samengesteld.

Lees meer