Over Zaansprint

Drukkerij Zaansprint is al jaren gevestigd in een authentiek Zaanse pand in Wormerveer, en verzorgt al jouw familie- en zakelijk drukwerk. Lees meer over ons. 

Na de overname in 1998 door Fred Leuverman en Tjeerd Hazewinkel is het pand ingrijpend verbouwd tot het authentieke Zaanse pandje met klokgevel dat het nu is.

Uiteraard gaat Zaansprint met de tijd mee. Ook hier heeft de automatisering zijn intrede gedaan, zowel bij de pre-press als de productie worden de bestanden digitaal verwerkt. Afhankelijk van de oplage en wens van de klant wordt de keuze gemaakt tussen de offsetpersen of de hoogvolume produktieprinters, mvc-007fzowel in zwart/wit of in full color. Eigenlijk is alles mogelijk bij Zaansprint; zowel op het gebied van familiedrukwerk als zakelijk drukwerk. Aangezien vooral kleinere bedrijven zich soms geen raad weten met hun drukwerk, kan Zaansprint dit volledig verzorgen. Alles van briefpapier, visitekaartjes, folders, flyers en boekproductie tot het ontwerpen van uw logo kan worden gerealiseerd.

Zaansprint beschikt over het Grafimedia Milieuzorg Certificaat, ISO 14001. Dit certificaat wordt uitgegeven door de Stichting Certificatie Grafimedia Branche aan bedrijven die hun afvalstoffen zorgvuldig afvoeren en beperken. Ook is Zaansprint aangesloten bij het Koninklijk Verbond van Grafische Ondernemingen (KVGO).

Loop gerust eens binnen voor een gelegenheidskaart of voor een vrijblijvende prijsopgave!