Over ons

Drukkerij Zaansprint is al jaren gevestigd in een authentiek Zaanse pand in Wormerveer, en verzorgd al jouw  zakelijke drukwerk en familiedrukwerk.

Historie

Na de overname in 1998 door Fred Leuverman en Tjeerd Hazewinkel onderging het pand een ingrijpende verbouwing, wat resulteerde in het authentieke Zaanse pandje met een karakteristieke klokgevel zoals je het vandaag de dag aantreft. 

Automatisering

Bij Zaansprint blijven we niet stilzitten en blijven we automatiseren. Zowel bij pre-press als productie worden bestanden digitaal verwerkt. Hierbij passen we onze technologie aan op basis van oplage en klantwensen, met keuzes variërend van onze veelzijdige offsetpersen tot de geavanceerde hoogvolume productieprinters, zoals de mvc-007f, beschikbaar in zowel zwart-wit als full color.

Diversiteit in drukwerk: alles onder een dak

Eigenlijk is alles mogelijk bij Zaansprint; zowel op het gebied van familiedrukwerk als zakelijk drukwerk. Aangezien vooral kleinere bedrijven zich soms geen raad weten met hun drukwerk, kan Zaansprint dit volledig verzorgen. Alles van briefpapier, visitekaartjes, folders, flyers en boekproductie tot het ontwerpen van uw logo en complete huisstijl kan worden gerealiseerd.

Betrouwbare partner: groen en verantwoord

Bij Zaansprint zetten we ons in voor duurzaamheid en milieuverantwoordelijkheid. We zijn trots op ons Grafimedia Milieuzorg Certificaat, ISO 14001, uitgegeven door de Stichting Certificatie Grafimedia Branche. Dit certificaat bewijst ons toegewijde beleid om afvalstoffen zorgvuldig te beheren en te minimaliseren. Bovendien zijn we aangesloten bij het Koninklijk Verbond van Grafische Ondernemingen (KVGO)., wat onze betrouwbaarheid en integriteit als partner in drukwerk versterkt.

Jouw idee tot realiteit brengen?

Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen en visie te bespreken voor jouw drukwerk. Wij beantwoorden graag al je vragen en werken je ideeën uit tot een op maat gemaakt ontwerp.

Neem contact met ons op!