Onze werkwijze en belofte

Ervaar onze
vakkundigheid in drukwerk

Wij hechten veel waarde aan transparantie gedurende het hele proces, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. Ontdek hoe wij te werk gaan, van een kennismakingsgesprek tot de uiteindelijke realisatie. Elk drukwerk is uniek net als jouw eigen wensen, en wij zijn er om daarop in te spelen met uiterste precisie. Dankzij onze ervaring zijn wij in staat om elk ontwerp naar een hoger niveau te tillen.

Klant achter balie in Drukkerij Zaansprint die door inspiratie boeken aan het bladeren is
Kennismakingsgesprek

Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken wij de wensen van de klanten door. We bespreken het soort papier, de stijl en een eventueel ontwerp. Op basis hiervan leggen wij een offerte voor. 

Digitale proefdruk

Wanneer de offerte akkoord is gaan we meteen aan de slag met het ontwerpen van jouw idee. Hieruit volgt een digitale proefdruk die we daarna uitgebreid met jou bespreken en waar nodig aanpassen. 

Drukwerk kaart uitnodiging
Fysieke proefdruk

Wanneer de digitale proefdruk akkoord is printen wij een fysieke proefdruk. Dit geeft een nog uitgebreider beeld van hoe jouw product eruit gaat zien. 

Drukkerij printer machines Zaansprint
Produceren

Wanneer ook de fysieke proefdruk akkoord is kan het produceren gaan beginnen.

Handen die pakket overgeven aan andere handen
Aflevering

Het is zover, jouw product ligt klaar! Wij nemen contact met je op wanneer je jouw bestelling kan afhalen. Lukt het niet om langs onze winkel te komen? geen probleem! Kies zelf hoe je jouw drukwerk ontvangt, wij zorgen voor een vlotte afhandeling.

Onze belofte 

Altijd persoonlijk contact 

Advies op maat voor het perfecte drukwerkresultaat.

 

Oog voor duurzaamheid en milieu

Ons drukproces met oog voor een groenere toekomst.

 

Altijd achteraf betalen

Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

 

Altijd de mogelijkheid tot bezorging

Kies zelf hoe je jouw drukwerk ontvangt, wij zorgen voor een vlotte levering.

Jouw idee tot realiteit brengen?

Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen en visie te bespreken voor jouw drukwerk. Wij beantwoorden graag al je vragen en werken je ideeën uit tot een op maat gemaakt ontwerp. Drukkerij Zaansprint: Jouw drukwerkspecialist.

Neem contact met ons op!