Nieuws

Wij delen graag het laatste nieuws en de ontwikkelingen met jou!

De essentie van een goed logo

Een logo is een kernelement voor de uitstraling van je bedrijf waarmee je laat zien hoe sterk jouw merk is. Je onderscheidt je hiermee van jouw concurrenten. Maar waar moet een logo aan voldoen? Wij geven je een aantal tips.

Lees meer

Het kiezen van soorten bindings

Er zijn vele voorbeelden van toffe magazines of tijdschriften te vinden, maar hoe werk je deze op de meest kwalitatieve en gebruiksvriendelijke manier af? Wij geven jou hieronder een aantal tips voor het kiezen van de meest geschikte binding.

Lees meer

Word jij moeder in 2021?

Word jij dit jaar nog moeder? Gefeliciteerd! Voor jullie kleine wonder wil je natuurlijk het mooiste geboortekaartje, maar hoe pak je dat aan?

Lees meer

Nieuwe features Adobe 2021

Ieder jaar staan er weer een aantal nieuwe veelbelovende functies van software van Adobe klaar voor gebruik. Lees hier fijne 2021 updates van Photoshop, ilustrator en InDesign en ga er zelf mee aan de slag!

Lees meer

Geboortekaarten trends in 2021

Verwacht jij binnenkort een kindje? Gefeliciteerd! Voor- tijdens- en na de zwangerschap komt er veel op je af. Daarom zetten wij de trends van 2021 op het gebied van geboortekaartjes op een rij.

Lees meer

De trouwkaartentrends van 2021

Bij het plannen van de trouwdag zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. Denk aan de locatie, een mooi pak en dé jurk, en een mooie trouwkaart die bij jullie past. Lees hieronder de trouwkaarten trends van 2021.

Lees meer

Logo trends 2021

Een sterk logo creëren is een van de eerste stappen die je dient te zetten wil je een positieve uitstraling tonen aan de buitenwereld. Wij vertellen je meer over de logo trends van 2021.

Lees meer

Alles over drukkersjargon

Als je een drukbestand aanlevert hoor je diverse termen voorbijkomen waarbij je misschien niet goed weet wat het betekent. Deze termen heten drukkersjargon. Hieronder meer informatie.

Lees meer

Drukwerk ideeën zakelijke klanten

Zakelijk drukwerk voor klanten is leuk of bijzonder om te geven. Je laat hiermee zien dat je jouw klanten waardeert. Een drukke periode, maar ook een periode waar jij jouw klanten net iets extra’s kunt bieden. Wij geven jou hieronder een aantal drukwerk ideeën. 

Lees meer