Nieuws

Ontdek hier het laatste nieuws van Drukkerij Zaansprint. Zo ben je op de hoogte van de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen.

Folder drukwerk van website Zaansprint

De reden dat drukwerk nog steeds hot is

De digitale wereld is helemaal hot en happening en bijna elk bedrijf promoot haar bedrijf voornamelijk via website, social media en e-mail. Maar dat betekent niet dat drukwerk niet meer belangrijk is. Juist in deze tijd is drukwerk goed om in te zetten. In deze blog lees je waarom drukwerk nog steeds hot is.

Lees meer
Persoon die logo tekent op papier met telefoon in de hand en laptop op achtergrond

Tips voor het creëren van een bedrijfslogo

Een logo is het merk van je bedrijf. Je wilt natuurlijk dat deze de uitstraling van jouw bedrijf goed weergeeft. Wij geven jou tips voor het creëren van een bedrijfslogo.

Lees meer
Kleuren spetters

Kleur en emotie

Kleuren spelen een grote rol als het gaat om emoties. Onbewust beïnvloeden kleuren de emoties. De kleur van het drukwerk zal iemand dan ook beïnvloeden. Lees meer over de beïnvloeding van kleur op je emoties in dit artikel.

Lees meer
Verschillende versies van een logo

De essentie van een goed logo

Een logo is een kernelement voor de uitstraling van je bedrijf waarmee je laat zien hoe sterk jouw merk is. Je onderscheidt je hiermee van jouw concurrenten. Maar waar moet een logo aan voldoen? Wij geven je een aantal tips.

Lees meer
Baby schoenen op zwangere buik

Word jij moeder?

Word jij dit jaar nog moeder? Gefeliciteerd! Voor jullie kleine wonder wil je natuurlijk het mooiste geboortekaartje, maar hoe pak je dat aan?

Lees meer
Logo's Adobe programma's

Nieuwe features Adobe 2021

Ieder jaar staan er weer een aantal nieuwe veelbelovende functies van software van Adobe klaar voor gebruik. Lees hier fijne 2021 updates van Photoshop, ilustrator en InDesign en ga er zelf mee aan de slag!

Lees meer
Geboortekaart met pastel tinten

Geboortekaarten trends in 2021

Verwacht jij binnenkort een kindje? Gefeliciteerd! Voor- tijdens- en na de zwangerschap komt er veel op je af. Daarom zetten wij de trends van 2021 op het gebied van geboortekaartjes op een rij.

Lees meer
Trouwkaart met koppel en tekst

De trouwkaartentrends van 2021

Bij het plannen van de trouwdag zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. Denk aan de locatie, een mooi pak en dé jurk, en een mooie trouwkaart die bij jullie past. Lees hieronder de trouwkaartentrends van 2021.

Lees meer
Verschillende logo trends

Logo trends 2021

Een sterk logo creëren is een van de eerste stappen die je dient te zetten wil je een positieve uitstraling tonen aan de buitenwereld. Wij vertellen je meer over de logo trends van 2021.

Lees meer
illustratie persoon met tablet bij printer met drukkersjargon

Alles over drukkersjargon

Als je een drukbestand aanlevert hoor je diverse termen voorbijkomen waarbij je misschien niet goed weet wat het betekent. Deze termen heten drukkersjargon. Hieronder meer informatie.

Lees meer