Collecties
Zaansprint beschikt over een zeer uitgebreide collectie huwelijkskaarten. O.a van Belarto, Family Cards, Buromac en Regalb.

Eigen ontwerp
Wil je het liefst een persoonlijke en dus unieke huwelijkskaart, geen probleem. Heb je al een ontwerp of mooie foto dan werken wij dat graag voor je uit. Ben je zelf niet zo creatief, wij ontwerpen een huwelijkskaart op maat. Je bent van harte welkom in onze winkel om wat leuke voorbeelden te bekijken, je kunt afhankelijk van het productieproces een keuze maken uit een groot assortiment mooie papiersoorten en enveloppen.

Levertijd en bestellen
De huwelijkskaarten worden in de regel 8 weken van tevoren verstuurd, je moet even rekening houden met eventueel (zomer)vakanties. De levertijd van de huwelijkskaarten is ongeveer 2 weken. Wij raden dan ook aan om de huwelijkskaarten ongeveer 3 maanden van tevoren te bestellen, toch te laat, geen nood, dan zorgen wij dat de kaarten binnen een week geleverd worden. Wij maken ook altijd van tevoren even een zetproef (LET OP: géén drukproef) van de tekst welke op het kaartje komt te staan, deze kun je ophalen en thuis op je gemak doornemen, uiteraard kunnen wij de proef ook mailen. Eventuele correcties of aanpassingen in de lay-out kun je ons dan laten weten en passen wij aan, vervolgens kunnen wij aan de slag.