De geboorte van een kind is iets om nooit te vergeten. Zorg er samen met Zaansprint voor dat uw geboortekaartje ook onvergetelijk wordt.
Zaansprint beschikt over een zeer uitgebreide collectie geboortekaarten. O.a. vanĀ Belarto, Family Cards, Buromac, A La Carte. Ook geboortekaartjes van Woezel en Pip. Ook in onze collectie zijn leuke kaartjes van Dick Bruna en Fiep Westendorp.

Wilt u het liefst een persoonlijk geboortekaartje, een eigen ontwerp kunnen wij uitstekend voor u uitvoeren en hoeft zeker niet duurder te zijn. Bent u zelf niet zo creatief, wij helpen u graag met het ontwerpen en hebben diversen leuke voorbeelden voor u.

Wij raden u aan om de geboortekaartjes 4 tot 6 weken van tevoren te bestellen. Uw kindje kan wat ongeduldig zijn en eerder komen dan verwacht, het kan ook voorkomen dat de kaarten (tijdelijk) uitverkocht zijn.
Bij uw bestelling kunt u alvast een voorlopige tekst in een door u uitgekozen lettertype doorgeven. In de week na uw bestelling kunt u de enveloppen meekrijgen om deze alvast te schrijven of te voorzien van een etiket, ook krijgt u dan de zetproef (LET OP: geen drukproef) van de tekst dat op het kaartje komt te staan, deze kan worden meegenomen of gemaild. Uiteraard kunt de tekst altijd nog wijzigen.

Op de dag van de geboorte zijn alle voorbereidingen getroffen en hoeft u alleen nog maar de gegevens door te geven zoals de naam, datum, tijd, gewicht en lengte.
In de regel geldt dat als de gegevens voor 12.00 uur worden doorgegeven de kaarten dezelfde middag omstreeks 17.00 uur klaar zijn. Na 12.00 uur wordt in de regel de volgende middag.
Vrijdagmiddag wordt in principe maandagochtend rond 12.00 uur en op zaterdag wordt er niet gedrukt omdat er dan geen drukkers aanwezig zijn.

Eigen ontwerpkaarten kunnen een langer productieproces zijn, de levertijd van de kaarten wordt dan in overleg wat later..