De geboorte van een kind is iets om nooit te vergeten. Zorg er samen met Zaansprint voor dat jouw geboortekaartje ook onvergetelijk wordt.
Zaansprint beschikt over een zeer uitgebreide collectie geboortekaarten. O.a. vanĀ Belarto, Family Cards, Buromac, A La Carte. Ook geboortekaartjes van Woezel en Pip. Ook in onze collectie zijn leuke kaartjes van Dick Bruna en Fiep Westendorp.

Wil je het liefst een persoonlijk geboortekaartje, een eigen ontwerp kunnen wij uitstekend voor je uitvoeren en hoeft zeker niet duurder te zijn. Ben je zelf niet zo creatief, wij helpen je graag met het ontwerpen en hebben diversen leuke voorbeelden.

Wij raden je aan om de geboortekaartjes 4 tot 6 weken van tevoren te bestellen. Jouw kindje kan wat ongeduldig zijn en eerder komen dan verwacht, het kan ook voorkomen dat de kaarten (tijdelijk) uitverkocht zijn.
Bij de bestelling kunt je alvast een voorlopige tekst in een door jouw uitgekozen lettertype doorgeven. In de week na de bestelling kun je de enveloppen meekrijgen om deze alvast te schrijven of te voorzien van een etiket, ook krijg je dan de zetproef (LET OP: geen drukproef) van de tekst dat op het kaartje komt te staan, deze kan worden meegenomen of gemaild. Uiteraard kun je de tekst altijd nog wijzigen.

Op de dag van de geboorte zijn alle voorbereidingen getroffen en hoef je alleen nog maar de gegevens door te geven zoals de naam, datum, tijd, gewicht en lengte.
In de regel geldt dat als de gegevens voor 12.00 uur worden doorgegeven de kaarten dezelfde middag omstreeks 17.00 uur klaar zijn. Na 12.00 uur wordt in de regel de volgende middag.
Vrijdagmiddag wordt in principe maandagochtend rond 12.00 uur en op zaterdag wordt er niet gedrukt omdat er dan geen drukkers aanwezig zijn.

Eigen ontwerpkaarten kunnen een langer productieproces zijn, de levertijd van de kaarten wordt dan in overleg wat later..