Ga je binnenkort verhuizen naar een nieuwe woning? Dan is het leuk om familie en vrienden op de hoogte te stellen van jouw nieuwe adres door middel van een verhuiskaart. Een originele verhuiskaart is namelijk een stuk leuker dan een whatsappje of facebookberichtje, zowel om te sturen als om te krijgen!

Een verhuiskaart sturen

Hoewel er steeds meer berichten online verstuurd worden, zijn kaarten nog steeds leuk en trendy. Zo ook de verhuiskaart. In een verhuiskaart kun je bijvoorbeeld de verhuisdatum zetten, of het nieuwe adres. Naast deze standaard informatie kun je nog veel meer kwijt in een verhuiskaart. Misschien gaat je wel samenwonen en vind je het leuk om dit nieuws te verspreiden via een ‘ouderwets’ kaartje. Daarnaast kan het als uitnodiging voor de housewarming dienen!

Ontwerp verhuiskaart

Naast geboortekaartjes, trouwkaarten en jubileumkaarten zijn verhuiskaarten de laatste jaren ook behoorlijk trendy. Wij hebben verschillende soorten verhuiskaarten beschikbaar waar je gemakkelijk een keuze uit kunt maken. Ben je op zoek naar iets unieks? Laat jouw verhuiskaart dan geheel naar eigen smaak door ons ontwerpen! Voeg bijvoorbeeld een foto toe voor een persoonlijke touch of een schets van de nieuwe woning.

Contact

Op zoek naar een leuke verhuiskaart? Bij Zaansprint kunnen wij je helpen met het ontwerpen en drukken van jouw ideale verhuiskaartje! Ook hebben wij een verhuiskaartencollectie in huis waaruit je kunt kiezen. Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 075 – 62 88 461.

 

Terug naar overzicht