Verhuiskaart laten ontwerpen

Ga je binnenkort verhuizen naar een nieuwe woning? Gefeliciteerd! Hoe leuk is het om jouw familie, vrienden en kennissen op te hoogte te stellen van jouw nieuwe stulpje door middel van een mooie verhuiskaart?

Een originele verhuiskaart is een stuk leuker om te geven en te krijgen dan een whatsapp of facebookbericht. Het maakt het persoonlijk en tastbaar.

Hoewel er steeds meer berichten online verstuurd worden, zijn kaarten nog steeds leuk en trendy. Door de overspannen huizenmarkt kom je er bijna niet meer onderuit en is er altijd wel een familielid, een vriend of een kennis die gaat verhuizen.

Een verhuiskaart sturen

In een verhuiskaart kun je bijvoorbeeld de verhuisdatum zetten, of het nieuwe adres. Naast deze standaard informatie kun je nog veel meer kwijt in een verhuiskaart. Misschien ga je wel samenwonen en vind je het leuk om dit nieuws te verspreiden via een ouderwets kaartje. Daarnaast kan het als uitnodiging voor de housewarming dienen!

Ontwerp verhuiskaart

Naast geboortekaartjes, trouwkaarten en jubileumkaarten zijn verhuiskaarten de laatste jaren ook behoorlijk trendy. Wij hebben verschillende soorten verhuiskaarten beschikbaar waar je gemakkelijk een keuze uit kunt maken. Ben je op zoek naar iets unieks? Laat jouw verhuiskaart dan geheel naar eigen smaak door ons ontwerpen. Voeg bijvoorbeeld een foto toe voor een persoonlijke touch of een schets van de nieuwe woning.

Contact

Op zoek naar een leuke verhuiskaart? Bij Zaansprint helpen wij jou met het ontwerpen en drukken van jouw ideale verhuiskaart. Ook hebben wij een verhuiskaartencollectie in huis waaruit je kunt kiezen. Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 075 – 62 88 461.