Tips en ideeën voor jouw drukwerk

Drukwerk is een van de zaken waar je mee te maken krijgt als je een bedrijf runt. Dit wil je goed aanpakken, want drukwerk versterkt jouw merk. Creativiteit en out-of-the-box denken speelt hierbij een grote rol.

Tegenwoordig wordt creativiteit steeds meer ingezet. Online en offline. Om op te vallen bij de doelgroep is out-of-the-box denken belangrijk. Wij geven tips om jouw merk (nog) beter op de kaart te zetten zodat je direct in het oog springt bij jouw doelgroep.

Luxe visitekaartjes

Wil je een meer luxe uitstraling voor jouw visitekaartjes? Laat deze dan drukken en kom goed voor de dag bij potentiële klanten. De eerste indruk heb je maar een keer. Zo toon je professionaliteit en laat je een stukje zien van de huisstijl van jouw bedrijf.

Denk goed na welke informatie je wil vermelden. Wil je bijvoorbeeld de slogan van jouw bedrijf op het visitekaartje tonen? Bedenk dan goed hoeveel informatie erop past, en zorg dat het niet te druk overkomt. Je wilt immers dat jouw potentiële klant in een oogopslag ziet wat jij voor hem of haar kunt betekenen.

Wil je opvallen en eruit springen speelt de kwaliteit en de finishing touch een grote rol. Ga bijvoorbeeld voor een wat dikker papiersoort voor stevigheid en sluit de kleuren en lettertypen goed aan op jouw website en huisstijl.

Folders en flyers

Een folder of flyer zijn vandaag de dag nog steeds onverminderd populair. Door de komst van de digitale wereld wordt er minder gebruik gemaakt van folders en flyers. Speel hier zeker op in! Hier kun jij onderscheid mee maken.

Creativiteit speelt meer een rol, evenals de boodschap die je overbrengt. Zet jouw doelgroep aan tot actie met jouw folder of flyer. Promoot aanbiedingen, openingen, diensten, producten en zorg ervoor dat de folder of flyer opvalt.

Lees ook onze blog over hoe je jouw folder eruit laat springen

Creatieve kaarten

Val op bij jouw vrienden, familie, collega’s, potentiële klanten door het inzetten van creatieve kaarten. Ontwerp een mooie trouwkaart, een creatieve kaart met een bedankje aan jouw familie en vriendin of een kaart als relatiegeschenk voor jouw klanten. Creëer een WOW moment en ze zullen jou altijd onthouden.

Kom je er zelf niet uit? Drukkerij Zaansprint heeft diverse collectieboeken met voorbeelden. Wij helpen jou graag met het creëren van een kaart om nooit meer te vergeten.

Trendy briefpapier

Briefpapier is niet het soort drukwerk waar je als eerste aan denkt wil je jouw merk onder de aandacht brengen. Toch is het een goed middel om verschil te maken ten opzichte van jouw concurrenten. Briefpapier wordt gebruikt voor diverse doeleinden zoals het versturen van facturen, nieuwsbrieven, offertes, maar kunnen ook dienen als relatiegeschenk.

Ook laat je zien dat je al jouw drukwerk op orde hebt en hier goed over na hebt gedacht. Jouw merk komt veel beter naar voren.

Drukwerk bestellen bij Drukkerij Zaansprint

Wat wil jij bereiken met jouw nieuwe visitekaartjes, folders, flyers, kaarten, briefpapier of ander drukwerk? Maak je ideeën waar met mooi drukwerk. Drukkerij Zaansprint helpt je graag. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via 075 6288461, info@zaansprint.nl of vul het contactformulier op de website in.