Een poster is de ideale manier om een boodschap over te brengen, of het nou gaat om het aankondigen van een korting, actief of een evenement/feest, het is voor van alles geschikt! Bij Zaansprint kunnen wij de perfecte poster voor u ontwerpen en drukken.

Ontwerpen

Bij Zaansprint is het mogelijk om uw poster volledig naar wens te laten ontwerpen. Wij denken samen met u na over de boodschap en welke uitingen op de poster moeten komen. Uiteraard houden wij hierbij rekening met de gewenste stijl of de huisstijl.

Productie

Bij Zaansprint wordt alles gedrukt met de beste en scherpste printers die de beste kwaliteit aan drukwerk produceren. Na het drukken van de posters worden ze gesneden naar het eindformaat. Ook kunt u ervoor kiezen om de poster te laten lamineren. Dit kan enkelzijdig of dubbelzijdig en zorgt voor een beschermende laag. Deze laag geeft de posters een extra matte of glanzende uitstraling.

Aanleveren eigen ontwerp

Maakt u de poster zelf op? Zorg er dan voor dat u deze goed aanlevert? De poster moet voorzien zijn van een afloop  en snijranden zodat wij als drukker weten waar het gesneden mag worden . Zorg er daarnaast voor dat de poster voorzien is van een marge om uitloop te voorkomen.

Levertijd

Wanneer u een poster besteld bij ons doen wij ons uiterste best om deze zo snel mogelijk klaar te hebben. Wij kunnen ook spoeddrukken tegen een meerprijs. Neem voor meer informatie over de levertijden en prijzen contact met ons op via het contactformulier of bel naar 075 628 8461.

Terug naar overzicht