Nieuwe features Adobe 2021

Ieder jaar staan er weer een aantal nieuwe veelbelovende functies van software van Adobe klaar voor gebruik. Lees hier fijne 2021 updates van Photoshop, ilustrator en InDesign en ga er zelf mee aan de slag!

Ieder jaar staat er weer een nieuwe versie van de software van Adobe klaar. Hierin zitten nieuwe features die net weer een extra touch kan geven aan jouw ontwerpen. Zo ook hebben Photoshop en Illustrator een nieuwe 2021 update met een aantal nieuwe veelbelovende features. En hoe leuk is het als je jouw meest gave werk daarna met het oog kan bewonderen? Lees meer over de features en ga er zelf mee aan de slag!

Neural filters

Met de neural filters zijn er allerlei aanpassingen te verrichten in Adobe Photoshop. De Skin Smoothing tool tovert de onzuivere huid om tot een egale huid. Daarnaast kun je de huid van een persoon ouder maken, is er de mogelijkheid om de gezichtsuitdrukking te veranderen van bijvoorbeeld neutraal naar blij en nog veel meer!

De share for review-functie

Een echte efficiente functie in Adobe Indesign is de share for review. Klik je op het deel-icoon rechts in de menubalk en kies je voor ‘share for review’, dan is er de mogelijkheid om het document waarin jij werkt te delen met jouw opdrachtgever, collega of iemand anders. Net als in Google Drive kan de reviewer de teksten markeren, vervangen, opmerkingen plaatsen. Samen met de reviewer werk je in het bestand en is het mogelijk om de punten direct aan te passen. Doei doei eindeloze PDF’jes!

Vervang de lucht met Sky Replacement

Voor de fotografen onder ons is dit een fijne feature om de foto’s nog meer tot leven te laten komen. Waar het eerst veel tijd kostte om de lucht perfect te photoshoppen, is er nu de Sky Replacement-functie. Deze tool ziet alles. Een grauwe lucht? Deze wordt met weinig input vervangen door een lucht naar keuze. Ook kun je zelf beelden importeren en heb je de mogelijkheid om te kiezen om de voorgrond te veranderen zodat deze matcht met de lucht.

Mirror transform Adobe Illustrator

Vind je het fijn om op de meest secuur mogelijke wijze aan het werk te gaan? Dan is deze nieuwe functie echt iets voor jou. Op dit moment is deze functie wel alleen te gebruiken op de IPad, maar dat mag de pret niet drukken. Je kunt namelijk perfect symmetrische vormen, de meest mooie patronen en elementen verwerken in jouw ontwerp.

Aan de slag met de features en drukken maar

Beginnen jouw handen hier ook van te jeuken? Ga hier dan zeker mee aan de slag.

Kun je wel wat hulp gebruiken? De medewerkers van Drukkerij Zaansprint zijn bekend met het ontwerpen van bijvoorbeeld logo’s en huisstijlen en helpen jou graag op weg. Wij verzorgen onder andere drukwerk voor diverse bedrijven als Thijssen Makelaardij, Politie Zaanstreek/Waterland en Saenkanter Men and Woman Fashion. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel naar 075 6288461. Liever mailen? Stuur dan een berichtje naar info@zaansprint.nl.

ps ai en id