U heeft een beginnend horecabedrijf of u wilt weer eens wat vernieuwing in de menu’s? Dan kunt u uw eigen menukaart laten bedrukken bij ons, hierdoor krijgt u een unieke persoonlijke of juist zakelijke menukaart!

Waarom de menukaart laten bedrukken?

Een menukaart is natuurlijk een onmisbaar onderdeel en die moet er goed uit zien. Bij ons kunt u professionele menukaarten laten drukken die perfect passen bij de stijl van uw restaurant of bedrijf. Samen met u bespreken wij uw wensen en welke stijl de menukaart moet krijgen. Welk formaat moet de kaart krijgen, van welk materiaal moet het worden gemaakt en wilt u gebruik maken van foto’s? Bij Zaansprint kan dit allemaal!

De voordelen van Zaansprint:

  • Wij verzorgen de volledige menukaart, van ontwerp tot drukken
  • Samen met u stellen wij uw ideale ontwerp samen.
  • Wij bieden een scherptarief aan.
  • U hoeft alleen eigen logo’s of foto’s mee te brengen (als u die wilt gebruiken).

Soorten menukaarten

Er is een groot assortiment uit soorten menukaarten, u kunt kiezen uit boekjes, met vouw of een enkel blad. En dan zijn er ook verschillende designs die hierop toe kan passen, het is belangrijk om uw menukaart overzichtelijk te houden en het moet passen bij uw bedrijf. Hierdoor zullen klanten met tevredenheid iets uitzoeken. Alle designs en soorten zijn mogelijk bij Zaansprint en niks is te gek!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u graag iets laten bedrukken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 075 62 88 461 of vul het contactformulier in.

Terug naar overzicht