Geboortekaarten trends in 2021

Verwacht jij binnenkort een kindje? Gefeliciteerd! Voor- tijdens- en na de zwangerschap komt er veel op je af. Daarom zetten wij de trends van 2021 op het gebied van geboortekaartjes op een rij.

Verwacht jij binnenkort een kindje? Gefeliciteerd! Voor- tijdens- en na de zwangerschap komt er veel op je af. Denk hierbij aan het voorbereiden van de babykamer, leuke babykleren uitzoeken, namen bedenken en allerlei andere zaken. Ook het geboortekaartje is een belangrijke die op het lijstje staat. Nu kunnen wij ons voorstellen dat je overspoeld wordt met leuke ideeën voor de geboortekaart, maar het lastig vindt om hier een goede afweging in te maken. Daarom zetten wij de trends van 2021 op het gebied van geboortekaartjes op een rij.

Geboortekaartjes trends 2021

Hieronder de populaire geboortekaartjes trends van 2021:

  •       Geboortekaartje met gouden details
  •       Geboortekaartje met zee-elementen
  •       Geboortekaartje met sterrenstof
  •       Geboortekaartjes met dieren
  •       Klassieke geboortekaartjes

Geboortekaartje met gouden details

Wil je graag een luxe uitstraling in de geboortekaart? Kies van voor een mooie geboortekaart met gouden elementen. Denk hierbij aan gouden randjes, gouden letters of gouden bloemblaadjes. Met het goud springt jouw geboortekaartje er echt uit en creëer je echt een wow-reactie!

Geboortekaartje met zee-elementen

De magische onderwaterwereld is een trend die bijna niet meer weg te denken is. Hoe leuk is het ook om octopusjes, walvisjes, dolfijntjes of andere onderwaterdieren op de geboortekaart terug te zien? In combinatie met leuke zee-elementen als schelpen, zand, onderwaterplanten is de geboortekaart er zeker een om met veel trots te tonen.

Geboortekaartje met sterrenstof

De donkere kleur komt vaak terug in diverse kaarten en ook is het een heuse trend in 2021. De geboortekaarten met sterrenstof elementen geven een stoere en daarnaast ook een luxe uitstraling. Verwerk hier een sterrenhemel in, de zon of de maan en het geboortekaartje valt direct op. Kies je liever voor een lichtere kleur, zoals bijvoorbeeld lichtgroen? In combinatie met waterverfillustraties geeft dit een heel leuk effect aan de geboortekaart.

Niet zo weg van kleur? Met een foto van jouw kindje op de kaart en diverse sterrenstof elementen eromheen heb je nog steeds het sterrenstof effect. Lijst het kaartje in en voeg het toe aan de babykamer, waardoor de babykamer nog meer gaat stralen.

Geboortekaartjes met dieren

Afhankelijk van welk dier je kiest, maken geboortekaartjes met dieren de kaart stoer of schattig. Met deze kaart kun je alle kanten op en hiermee steel je écht de show! Kies jij voor schattige welpjes, voor stoere tijgers of misschien silhouet dieren? Maak er een leuke beestenboel van en jouw kaartje springt er meteen uit.

Klassieke geboortekaartjes

De klassieke stijl komt weer helemaal terug. Natuurlijk wel met een vernieuwde touch, maar pasteltinten, persoonlijke geboortekaartjes met foto en ook diverse tekeningen zijn trending in 2021. Hierbij scoren handgeschreven lettertypes ook heel goed. Een prachtig en rustgevend geboortekaartje voor jouw kleintje.

Geboortekaartjes bij Drukkerij Zaansprint

Wil jij graag een helpende hand bij het vinden van hét geboortekaartje? Zaansprint helpt jou graag. Ook hebben wij diverse boeken met geboortekaarten voorbeelden. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 075-6288461. Wij helpen jou bij de zoektocht naar de beste geboortekaart voor jouw kindje.