Een magazine speciaal voor uw bedrijf! De ideale manier om nieuws over en van uw bedrijf te delen met de buitenwereld. Daarbij is het ook nog eens ontzettend goed voor de naamsbekendheid van het bedrijf. Maar hoe zet u een bedrijfstijdschrift op? Een aantal tips:

Opmaak

Hoe gaat het eruit zien? De opmaak moet de lezer natuurlijk meteen aanspreken. Gebruik geen saai lettertype en/of zwart-wit plaatjes, maar een origineel en herkenbaar design. Een uniek design gaat er namelijk echt voor zorgen dan mensen uw bedrijfsmagazine oppakken en open slaan om te lezen. Door een grafisch bureau of drukkerij als Zaansprint in te schakelen kunt u het grafische werk uit handen geven en vertrouwen op een doordacht en werkend resultaat. Wij maken het ontwerp helemaal in de huisstijl van uw onderneming.

Papier keuze

Na het ontwerp mag er gekozen worden voor een passend papiersoort voor uw magazine. Elk papiersoort brengt een unieke feeling met zich mee. Zoek uit wat het beste past bij de onderneming. Bekijk verschillende papieren en voel of deze lekker in de hand liggen. Ademt uw onderneming duurzaamheid? Misschien is het een goed idee om gebruik te maken van gerecycled papier. De keuze in papier is belangrijker dan vaak wordt gedacht.

Extra mogelijkheden

Bij Zaansprint zijn de mogelijkheden oneindig. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken. Wilt u transparante bladzijdes in uw magazine verwerken? Geen probleem. Van 3D figuren in het papier drukken tot het gebruik van glanzend papier, vraag het en wij zoeken naar een oplossing.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het maken van een eigen tijdschrift of magazine voor uw bedrijf of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 075 62 88 461 of maak gebruik van het contactformulier.

Terug naar overzicht