Druk leuke cadeaubonnen af voor jouw klanten

Ben je op zoek naar een leuk cadeau die jij wilt geven aan jouw klanten om hen te bedanken, of om hen gewoon eens iets leuks te geven, maar weet je niet wat je moet geven? Een cadeaubon geven is altijd leuk!

Het geven van een cadeaubon maakt het net even wat leuker en persoonlijker dan het geven van bijvoorbeeld geld. En er zijn zoveel leuke cadeaubonnen, maar wat als die van jou hier niet tussen staat? Zelf ontwerpen! Want hoe leuk is het om een persoonlijke cadeaubon te geven? Hieronder een aantal tips.

Maak online een cadeaubon

Op verschillende websites kun je zelf je eigen cadeaubon maken en vormgeven. Je kunt je cadeaubon vanuit een blanco kaartje zelf vormgeven, maar er zijn ook websites waar al ontwerpen te vinden zijn die jij kunt gebruiken om jouw cadeaubon geheel naar wens aan te passen.

Bij Zaansprint is het ook mogelijk om een ontwerp te laten maken door een van onze specialisten. Tevens is het ook mogelijk om de cadeaubon door ons te laten afdrukken.

Onderwerp cadeaubon

Denk goed na over wat jij wilt uitstralen met jouw cadeaubon. Voor welke doelgroep is de bon? Wat is de geldigheid? Waar kan de persoon in kwestie de cadeaubon voor gebruiken? Wat is inclusief en waar kun je deze inleveren? Ook als je iets hebt gepland, denk aan een lunch of iets dergelijke, is het ook handig om de tijd en eventuele locatie hierop te vermelden.

Soort papier cadeaubon

Wanneer je dit helder hebt is het goed om te bedenken welk soort papier je wilt gebruiken. Wil je een mooie en professionele cadeaubon van goede kwaliteit? Dan is het slim om speciale papier te gebruiken. Moet de cadeaubon glanzend worden of heb je liever mat?

Denk ook na over de kleuren die je wilt gebruiken. Hoe meer speciale elementen, des te luxer de cadeaubon natuurlijk wordt! Aan jou de volledige keus.

Final touch

Heb je het gehele ontwerp vormgegeven en weet je hoe jij de cadeaubon wilt laten bedrukken? Dan rest er nog maar een taak: denk na hoe je de cadeaubon wilt geven. Je kunt bijvoorbeeld een envelop om jouw cadeaubon heen verpakken, maar je kunt er ook voor kiezen om er echt een beleving van te maken. Plaats de bon bijvoorbeeld in een leuk tasje waar je allerlei kleine producten in kunt verwerken zoals crêpe papier, (neppe) bloem accessoires, een zakje met snoepjes, en noem maar op. Ook kun je er voor kiezen om de cadeaubon in een leuke kleine envelop te geven met bijvoorbeeld confetti, ingepakt in doorschijnende folie met een leuke kaars of een product die jij zelf verkoopt.

Een cadeaubon door Drukkerij Zaansprint laten ontwerpen?

Wij helpen graag om een leuke en passende cadeaubon te ontwerpen. Ook is het mogelijk om de cadeaubon door ons te laten afdrukken. Heb je advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 075 6288461. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen op de website.