De trouwkaartentrends van 2021

Bij het plannen van de trouwdag zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. Denk aan de locatie, een mooi pak en dé jurk, en een mooie trouwkaart die bij jullie past. Lees hieronder de trouwkaartentrends van 2021.

Ben je ten huwelijk gevraagd? Wat leuk, gefeliciteerd! Bij het plannen van jouw meest bijzondere dag komt er heel wat kijken en zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. Denk aan de locatie, de ringen, de bruidstaart, eventuele bruidsmeisjes/jongens, een mooi pak en dé jurk, en natuurlijk ook een mooie trouwkaart die perfect bij jullie past. Ook in 2021 zijn er weer nieuwe trouwkaarten trends en die delen wij graag met je.

Trouwkaarten met een natuurlijke kalme vibe

Natuurtinten en natuurlijke kleuren worden steeds populairder en hier gaan dan ook nog veel zien meer van zien in 2021. Hierbij spelen rustige kleuren een grote rol, zoals zachte bruine kleuren, maar ook zachte groene kleuren in combinatie met gouden details. Deze stijl trouwkaart is een ware oase van rust.

Luxe en chique trouwkaarten

In tegenstelling tot rustige kleuren en details komen donkere en opvallende kleuren ook helemaal in de mode. De donkere tinten in combinatie met weelderige lettertypes maken de trouwkaart luxe en chique en valt zeker op bij de gasten.

Persoonlijke trouwkaarten

Persoonlijkheid komt op vele vlakken terug in 2021. Ook op de trouwkaart kiezen steeds meer mensen ervoor om persoonlijke foto’s uit te lichten om de trouwkaart echt helemaal eigen te maken. Heb je een prachtige shoot gedaan met jouw partner en zou je deze graag vast willen leggen op een eigen trouwkaart, kies dan zeker voor een persoonlijke trouwkaart. Leuk voor de gasten, maar ook leuk om deze beelden later terug te zien. 

Tropische trouwkaarten en bohemian

Tidewater Green en Bohemian stijl zag je in 2020 ook al voorbijkomen, en in 2021 komen ze zeker terug. Bij de Bohemian stijl ontwikkelen de fijne kleurige bloemen en bladeren zich tot gedroogde pluimen en aardetinten en zorgen voor een zachte styling voor de bruiloft. De Tidewater Green is een prachtige tropische trend waarbij trouwkaarten zich omtoveren in een zeegroene trouwkaart met tropische bladeren en gouden tinten.

Change the date trouwkaarten

Het coronavirus gooit helaas nog steeds veel roet in het eten en daardoor zijn al vele bruiloften uitgesteld. Met een change the date trouwkaart kun je de gasten laten weten dat de trouwdatum wordt verplaatst. Geen fijne situatie, maar wel een fijne manier om hen toch op een eigen manier te informeren.

Trouwkaarten drukken bij Zaansprint

Ben je er nog niet helemaal over uit wat je met het design van de trouwkaart wil doen? Wij helpen je hier graag bij. Drukkerij Zaansprint ontwerpt trouwkaarten op maat en wij hebben ook diverse voorbeelden die je eventueel kunt gebruiken als inspiratie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.