Nieuws

Wij delen het laatste nieuws en de ontwikkelingen graag met jou!

Kleur en emotie

Kleuren spelen een grote rol als het gaat om emoties. Onbewust beïnvloeden kleuren de emoties. De kleur van het drukwerk zal iemand dan ook beïnvloeden. Lees meer over wat kleuren doen met jouw emoties in dit artikel.

Lees meer

De essentie van een goed logo

Een logo is een kernelement voor de uitstraling van je bedrijf waarmee je laat zien hoe sterk jouw merk is. Je onderscheidt je hiermee van jouw concurrenten. Maar waar moet een logo aan voldoen? Wij geven je een aantal tips.

Lees meer

Het kiezen van soorten bindings

Er zijn vele voorbeelden van toffe magazines of tijdschriften te vinden, maar hoe werk je deze op de meest kwalitatieve en gebruiksvriendelijke manier af? Wij geven jou hieronder een aantal tips voor het kiezen van de meest geschikte binding.

Lees meer

Word jij moeder in 2021?

Word jij dit jaar nog moeder? Gefeliciteerd! Voor jullie kleine wonder wil je natuurlijk het mooiste geboortekaartje, maar hoe pak je dat aan?

Lees meer