Nieuws

Wij delen graag het laatste nieuws en de ontwikkelingen met jou!

Zakelijke kerstkaarten: begin op tijd!

Het is nu nog zomer, maar voor je het weet breekt de winterperiode aan en is kerst om de hoek. Voor veel bedrijven is dit een drukke periode met het organiseren van de kerstdiners en het afronden van het financiële plaatje.

Lees meer

Laat jouw menukaart spreken

Tegenwoordig vinden we beleving en een wow-factor creëren belangrijker dan voorheen. Er worden meer eisen gesteld . Strakke designs, kleurgebruik, algehele beleving, instawaardige plaatjes, het kan niet mooi genoeg.

Lees meer

Het verschil tussen RGB en CMYK?

Wat is het verschil tussen RGB en CMYK? Een vraag die bij veel mensen door het hoofd spelen. Wat het is en wat de verschillen zijn leggen wij uit in dit artikel.

Lees meer

Offset en digitaal drukken, wat is het verschil?

Heb je jouw ontwerp afgerond en is het helemaal klaar voor de drukkerij? Tijdens het geven van de opdracht aan de drukkerij komen er waarschijnlijk veel keuzes op je af. Lees hier meer.

Lees meer

5 ideeën voor nog meer succes met jouw folder

Onverminderd populair zijn de folders. Ondanks dat digitalisering steeds meer onze wereld binnendringt, is de fysieke folder erg in trek.

Lees meer

Het gebruik van emoji in drukwerk

De emoji, wie kent ze niet. Die leuke iconen die op WhatsApp, Instagram, e-mail te vinden zijn, zijn niet meer weg te denken uit de online wereld.

Lees meer

Druk leuke cadeaubonnen af voor jouw klanten

Ben je op zoek naar een leuk cadeau die jij wilt geven aan jouw klanten om hen te bedanken, of om hen gewoon eens iets leuks te geven, maar weet je niet wat je moet geven? Een cadeaubon geven is altijd leuk!

Lees meer

Alles over A4, A5 en A6 papierformaten

Wil je jouw drukwerk laten printen op een papierformaat en ben je er nog niet helemaal uit welke geschikt is? Lees hieronder dan alles over de verschillende A formaten.

Lees meer

Hoe zorg je dat jouw folder eruit springt bij jouw potentiële klanten

De digitale wereld groeit enorm hard. Zo ook digitale folders. Daarbij wordt er minder gebruik gemaakt van fysieke folders, maar blijven ze tegelijkertijd ook belangrijk en populair. Maar hoe zorg je ervoor dat de folder eruit springt bij jouw doelgroep? Lees het in dit artikel.

Lees meer

Anamorfose printen

Gezichtsbedrog of illusie. Je kent het wel. Een vertekende afbeelding die je alleen vanuit een bepaalde hoek of hoeken kunt zien en die er erg realistisch en 3D uitziet. Dit wordt ook wel anamorfosen genoemd.

Lees meer

De reden dat drukwerk nog steeds hot is

De digitale wereld is helemaal hot en happening en bijna elk bedrijf promoot haar bedrijf voornamelijk via website, social media en e-mail. Maar dat betekent niet dat drukwerk niet meer belangrijk is. Juist in deze tijd is drukwerk goed om in te zetten.

Lees meer

Tips voor het creëren van een bedrijfslogo

Een logo is het merk van je bedrijf. Je wilt natuurlijk dat deze de uitstraling van jouw bedrijf goed weergeeft. Wij geven jou tips voor het creëren van een bedrijfslogo.

Lees meer