Nieuws

Wij delen het laatste nieuws en de ontwikkelingen graag met jou!

Verhuiskaart laten ontwerpen

Ga je binnenkort verhuizen naar een nieuwe woning? Gefeliciteerd! Hoe leuk is het om jouw familie, vrienden en kennissen op te hoogte te stellen van jouw nieuwe stulpje door middel van een mooie verhuiskaart?

Lees meer

Wat is het verschil tussen offset en digitaal drukwerk?

In de grafische branche zijn er verschillende druktechnieken die worden gebruikt, waaronder offset drukwerk, digitaal drukwerk, zeefdrukken en bijvoorbeeld rotatiedruk.

Lees meer

Tips en idee├źn voor jouw drukwerk

Drukwerk is een van de zaken waar je mee te maken krijgt als je een bedrijf runt. Dit wil je goed aanpakken, want drukwerk versterkt jouw merk. Creativiteit en out-of-the-box denken speelt hierbij een grote rol.

Lees meer

10 gratis lettertypen voor op jouw trouwkaart

De mooiste dag van je leven moet goed georganiseerd verlopen. Daar horen een aantal voorbereiding bij. Voor de vormgeving voor onder andere save-the-date-kaarten en van de uitnodigingen hebben wij 10 gratis weddingfonts samengesteld.

Lees meer