Nieuws

Ontdek het laatste nieuws en ontwikkelingen, wij delen die graag met jou!

Huisstijl te zien in verschillende items

Belang huisstijl drukwerk

Er zijn steeds meer nichebedrijven in de markt en daarom is onderscheidenheid belangrijker dan ooit. Voer de kleuren, het logo, vormen en lettertypes consequent door en zet jouw identiteit zo sterk neer dat niemand er meer omheen kan.

Lees meer
Folder drukwerk met vouw

Vouwmogelijkheden voor folders

Folders zijn er in alle soorten, maten en kleuren. Folder zijn dan ook een uitstekende manier om reclame te maken. Wij hebben de verschillende vouwmogelijkheden voor jou op een rijtje gezet.

Lees meer
Persoon achter computer met kleurenpallet in beeld

Wat is het verschil tussen offset en digitaal drukwerk?

In de grafische branche zijn er verschillende druktechnieken die worden gebruikt, waaronder offset drukwerk, digitaal drukwerk, zeefdrukken en bijvoorbeeld rotatiedruk.

Lees meer
Verschillende drukwerk papieren

Tips en ideeën voor jouw drukwerk

Drukwerk is een van de zaken waar je mee te maken krijgt als je een bedrijf runt. Dit wil je goed aanpakken, want drukwerk versterkt jouw merk. Creativiteit en out-of-the-box denken speelt hierbij een grote rol.

Lees meer
Verschillende trouwkaarten lettertypen

10 gratis lettertypen voor op jouw trouwkaart

De mooiste dag van je leven moet goed georganiseerd verlopen. Daar horen een aantal voorbereiding bij. Voor de vormgeving voor onder andere save-the-date-kaarten en van de uitnodigingen hebben wij 10 gratis weddingfonts samengesteld.

Lees meer
Drukwerk zakelijke kerstkaarten

Zakelijke kerstkaarten: begin op tijd!

Het is nu nog zomer, maar voor je het weet breekt de winterperiode aan en is kerst om de hoek. Voor veel bedrijven is dit een drukke periode met het organiseren van de kerstdiners en het afronden van het financiële plaatje.

Lees meer
Illustratie kleurenpallet

Het verschil tussen RGB en CMYK?

Wat is het verschil tussen RGB en CMYK? Een vraag die bij veel mensen door het hoofd spelen. Wat het is en wat de verschillen zijn leggen wij uit in dit artikel.

Lees meer
Folder drukwerk met tropische planten

5 ideeën voor nog meer succes met jouw folder

Onverminderd populair zijn de folders. Ondanks dat digitalisering steeds meer onze wereld binnendringt, is de fysieke folder erg in trek. In deze blog delen we 5 ideeën voor nog meer succes met jouw folder

Lees meer
Illustratie emoji's en social media iconen

Het gebruik van emoji in drukwerk

De emoji, wie kent ze niet. Die leuke iconen die op WhatsApp, Instagram, e-mail te vinden zijn, zijn niet meer weg te denken uit de online wereld.

Lees meer
Illustratie van bureau met werkspullen

Hoe zorg je dat jouw folder eruit springt bij jouw potentiële klanten

De digitale wereld groeit enorm hard. Zo ook digitale folders. Daarbij wordt er minder gebruik gemaakt van fysieke folders, maar blijven ze tegelijkertijd ook belangrijk en populair. Maar hoe zorg je ervoor dat de folder eruit springt bij jouw doelgroep? Lees het in dit artikel.

Lees meer
Persoon die oranje anamorfose print vastheeft

Anamorfose printen

Gezichtsbedrog of illusie. Je kent het wel. Een vertekende afbeelding die je alleen vanuit een bepaalde hoek of hoeken kunt zien en die er erg realistisch en 3D uitziet. Dit wordt ook wel anamorfosen genoemd.

Lees meer
Folder drukwerk van website Zaansprint

De reden dat drukwerk nog steeds hot is

De digitale wereld is helemaal hot en happening en bijna elk bedrijf promoot haar bedrijf voornamelijk via website, social media en e-mail. Maar dat betekent niet dat drukwerk niet meer belangrijk is. Juist in deze tijd is drukwerk goed om in te zetten. In deze blog lees je waarom drukwerk nog steeds hot is.

Lees meer