Een bijzonder kaartje of visitekaartje wordt niet snel weggegooid. Bij het ontwerpen van deze kaartjes wordt voornamelijk rekening gehouden met de voorkant en achterkant. Maar er is nog een kant waarmee je een kaartje nét dat beetje extra kan geven: de zijkant. Drukkerij Zaansprint kan de zijkant van de kaartjes voorzien van kleur. Dit geeft niet alleen een luxe uitstraling, het zorgt er ook voor dat een visitekaartje of ander kaartje er echt uitspringt. Zo kan de zijkant van een visitekaartje bijvoorbeeld de kleur van uw huisstijl krijgen. Hierdoor past het kaartje goed bij uw bedrijf. Een bijzonder visitekaartje blijft bij iemand op het bureau liggen en wordt niet snel weggestopt.

Naast een kleurtje kan de zijkant, of snede, ook worden voorzien van folie. Dit is vooral mooi als u op de voorkant van het kaartje gebruik heeft gemaakt van letterpress en de reliëf gedeeltes van het kaartje zijn voorzien van een folielaagje. Hierdoor behoudt u eenheid in het kaartje en krijgt de kaart een luxe uitstraling.

Drukkerij Zaansprint kan uw visitekaartje, geboorte- of trouwkaart net dat beetje extra’s geven waardoor het meer opvalt. Wij beschikken over de techniek om de zijkant van kaartjes te kleuren. Neem voor meer informatie contact met ons op via 075 – 62 88 461 of vul het contactformulier in.

Terug naar overzicht