Een zakelijke kerst- en/of nieuwjaarskaart is niet alleen een leuk gebaar naar uw medewerkers en relaties, het is ook een goede manier om uw zakenrelaties sterker te maken. Tegenwoordig doet iedereen alles via de mail. Hierdoor zijn echte papieren brieven en kaarten een stuk specialer geworden. Een goeie zakelijke kerstkaart of nieuwjaarskaart zal daarom zeker opvallen bij uw zakenrelatie.

Originele kaarten

Er zijn een hoop kaarten waar u uit kunt kiezen, maar het soms vindt u net niet de soort kaart die bij uw bedrijf past. Wij kunnen u hier bij helpen. Zo kunnen wij samen met u de perfecte zakelijke kerstkaart ontwerpen die goed past bij uw bedrijf, boodschap en huisstijl. Samen komen we tot een ontwerp waar u tevreden mee bent. Zodat u een originele en zakelijke kaart heeft die u kunt versturen naar uw medewerkers en zakenrelaties.

Wat is er mogelijk bij Zaansprint?

Bij Zaansprint kunnen u wij helpen met bijna elk soort drukwerk. Daarnaast kunnen wij u diverse mogelijkheden bieden. Wilt u de kaart bijvoorbeeld op bijzonder papier of met een speciale afwerking laten drukken? Wij regelen het voor u! Ook het aantal dat gedrukt moet worden is geen enkel probleem. Wij kunnen grote oplages drukken.

Kers is dichterbij dan u denkt. Zorg er daarom voor dat u er op tijd bij bent, zodat de kerstdagen nog voor de feestdagen de deur uit zijn en op tijd op de deurmat bij uw zakenrelatie of medewerker valt.

Wilt u graag een aantal zakelijke kerst- en nieuwjaarskaarten laten drukken en ontwerpen of wilt u iets anders laten drukken? Wij helpen u hier graag bij. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 075 62 88 461.

Terug naar overzicht