Bij Zaansprint kunt u terecht voor al uw zakelijk drukwerk. Professioneel drukwerk als briefpapier, visitekaartjes, folders of enveloppen laat u tegen een scherp tarief bij Zaansprint bedrukken. Naast het drukken kunnen wij het volledige ontwerp van uw huisstijl voor u verzorgen. Wij nemen u het werk uit handen en ontwerpen uw logo en huisstijl. Lees snel verder wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Diverse soorten zakelijk drukwerk

Wij kunnen diverse soorten zakelijk drukwerk verzorgen. Briefpapier, enveloppen, folders en visitekaartjes drukken wij in korte tijd en van hoge kwaliteit voor u. Wanneer de aangeleverde bestanden of zetproeven akkoord zijn, kan uw zakelijke drukwerk al binnen een paar werkdagen klaar zijn. Heeft u een haastklus, dan kan het in overleg vaak nog sneller. Zaansprint kan de volgende producten voor u verzorgen:

Briefpapier

Briefpapier behoort tot uw huisstijl en moet goed aansluiten bij uw bedrijf. Het heeft een professionele uitstraling en zorgt voor een persoonlijk tintje. Wij kunnen het briefpapier en uw huisstijl voor u opmaken. Daarnaast is het mogelijk om het briefpapier door ons te laten drukken op mooi papier. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen. Wilt u het briefpapier op speciaal papier laten drukken, zwart-wit of in kleur? Zaansprint drukt het zoals u het wil en tegen een scherp tarief.

Enveloppen

Enveloppen zijn belangrijk bij uw communicatie. Het is de eerste indruk van uw bedrijf, zodra de envelop op de mat valt wilt u er direct uitspringen. Zorg er daarom voor dat uw envelop opvalt en duidelijk maakt dat de post afkomstig is van uw bedrijf. Zaansprint kan diverse soorten enveloppen voorzien van uw huisstijl en logo. Daarnaast kunnen wij ook onbedrukte enveloppen leveren. U kunt bij Zaansprint enveloppen bestellen en laten bedrukken in diverse formaten, vormen, kleuren en soorten. Dit kan met of zonder venster en/of plakstrip.

Visitekaartjes

Visitekaartjes kunnen wij voor u ontwerpen, maar ook uw eigen ontwerp kunnen wij voor u drukken. Laat uw visitekaartjes bij Zaansprint afdrukken en u bent verzekerend van kwaliteit en een uniek kaartje. Wij kunnen de kaartjes op verschillende papiersoorten drukken, met of zonder achterzijde, met glans, hoogdruk of een folielaagje. Alles is mogelijk bij Zaansprint! Bij ons kunt u een uniek visitekaartje laten ontwerpen en drukken, waarmee u opvalt bij uw (potentiƫle) klanten.

Folders

Wilt u opvallende en sprekende folders laten drukken? Zaansprint regelt het voor u. Alles is mogelijk: glanzend of juist niet, gelakt en op verschillende formaten. Het is mogelijk om de folders met een of twee slag te laten maken. We leveren desgewenst de folders gevouwen aan. Wilt u een speciaal formaat of papiersoort? Kom dan even langs om de mogelijkheden te bespreken.

Memo- en notitieblokken

Laat uw eigen notitie- en memoblokken bedrukken met uw eigen huisstijl en logo. Hierdoor komt u professioneel over en heeft u een leuk item om weg te geven. De blokken kunnen op verschillende formaten worden geleverd en bedrukt. Daarnaast kunt u voor een notitieblok met belijning, blokjes of lege vellen kiezen.

Naast genoemde producten kunnen wij uiteraard ook andere producten (be)drukken. Bij Zaansprint is niets onmogelijk! Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op via het contactformulier, bel naar 075 62 88 461 of mail naar info@zaansprint.nl. Daarnaast mag ik altijd binnenlopen in onze drukkerij aan Zaanweg 2 in Wormerveer.

Terug naar overzicht