Tegenwoordig verloopt bijna alle communicatie en verspreiding van berichten online. Het online bereik is groot en een e-mailcampagne is vaak goedkoper. Doordat iedereen online berichten verstuurd, ontvangt ook iedereen een steeds grotere stroom aan online berichten. Probeer dan nog maar op te vallen met jouw mailing..

Korte aandachtsboog

Online zijn er veel afleidingen waardoor de aandacht van online informatie beperkt is. Er zijn allerlei factoren die je aandacht snel weer wegnemen door bijvoorbeeld een melding van een nieuw Facebookbericht of een nieuwe mail die binnenkomt. Je aandacht bij één bericht houden is met alle binnenkomende prikkels erg lastig.

Onze aandachtsboog is de afgelopen jaren steeds korter geworden, mede door online. Om op te vallen met jouw mailing is het dus zeker geen slecht idee om een gedrukte mailing in te zetten.

Persoonlijk en betrokken

Geprinte mailings zijn tegenwoordig minder gebruikelijk, maar trekken wel meer de aandacht. Per dag kijken we allemaal meerdere malen in onze mailbox en verwijderen vrijwel direct onze binnengekomen berichten.

In deze tijd is het juist bijzonder om een persoonlijk kaart te ontvangen. Door een persoonlijke mailing voel je je als ontvanger meer betrokken en besteed je graag aandacht aan het lezen van het bericht. Gepersonaliseerde printmedia is daardoor meer aanwezig en krachtiger dan een online bericht.

Gedrukte mailing laten ontwerpen

Een e-mailcampagne is goedkoper dan een geprinte mailing. Maar door de voordelen van een geprinte versie is de kans groter dat persoonlijk drukwerk uiteindelijk meer gaat opleveren en de investering zeker waard is.

Zaansprint maakt mailings op, zorgt voor de juiste uitstraling en het juiste papier en zorgt dat het adressenbestand verwerkt wordt. Wij printen de adressen rechtstreeks op de kaart of een enveloppe.

Wil je meer weten over gedrukte mailings of heb je hulp nodig bij het ontwerp? Neem contact met ons op door gebruik te maken van het contactformulier of bel 075 628 8461.

Terug naar overzicht