Op kantoor, op school, thuis voor de boodschappen en ga zo maar door. Notitieblokken worden overal en door iedereen gebruikt. Het wordt niet meteen gezien als het meest originele relatiegeschenk, maar de attentiewaarde ligt hoog en het is ook nog eens zeer functioneel. Iedere keer dat het schrijfblok wordt gebruikt, breng je je bedrijf onder de aandacht bij de klant. In dit artikel vertellen we u de voordelen van dit relatiegeschenk.

Naamsbekendheid

Dagelijks wordt er van alles op papier gezet, mensen hebben dan ook graag een notitieblok bij de hand. Zo is uw bedrijf altijd in de buurt en sneller in iemands gedachten. Het is ook zakelijk een functioneel cadeau, altijd handig om een notitieblok op uw bureau te hebben liggen.

Creativiteit

Een notitieblok wordt zowel thuis als op de zaak gebruikt, dit maakt het een goed geschenk voor zowel klanten als zakenrelaties. Het blok hoeft natuurlijk geen standaard ontwerp te hebben, het kan heel gaaf worden vormgegeven door bijvoorbeeld te kiezen voor een to-do list of een weekplanner waar het overzicht van een hele week kan worden opgeschreven.

Conclusie

De conclusie van dit artikel is heel duidelijk: een notitieblok is hét perfecte relatiegeschenk. Zowel voor zakenrelaties als (potentiële) klanten. Doordat uw logo op ieder bladzijde terugkomt, bent u altijd top of mind.

 

Bent u benieuwd naar wat Zaansprint toe kan voegen aan uw relatiegeschenk? Bel dan naar 075 62 88 461 of vul het contactformulier in.

Terug naar overzicht