Waarom een verhuiskaartje?

Gaat je binnenkort verhuizen naar een nieuwe woning? Je verheugt je dan waarschijnlijk erg op je nieuwe plekje en wilt dit graag delen met je naasten. Je kunt een berichtje op Facebook plaatsen of je nieuwe adres doorsturen via een Whatsapp, sms of mail. Wat natuurlijk veel leuker en specialer is: een verhuiskaart!

Stuur een verhuiskaartje naar familie, vrienden en kennissen om iedereen op de hoogte te brengen van de verhuisdatum en het nieuwe adres. Misschien ga je wel samenwonen en vind je het leuk om dit heugelijke nieuws te verspreiden via een ‘ouderwets’ kaartje.

Verschillende ontwerpen

Naast geboortekaartjes, trouwkaarten en jubileumkaarten zijn verhuiskaarten de laatste jaren ook behoorlijk trendy. Er zijn verschillende soorten verhuiskaarten beschikbaar waardoor je het helemaal naar eigen wens kunt ontwerpen. Voeg bijvoorbeeld een foto toe voor een persoonlijke touch of een schets van de nieuwe woning.

Ga je een housewarming geven? Dan is het een leuk idee om je verhuiskaart te combineren met een uitnodiging voor jouw housewarming!

Contact

Bij Zaansprint kunnen wij je helpen met het drukken van jouw ideale verhuiskaartje! Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 075 – 62 88 461.

Terug naar overzicht