Waarom een verhuiskaartje?

Gaat u binnenkort verhuizen naar een nieuwe woning? U verheugt zich dan waarschijnlijk erg op het nieuwe plekje en wilt dit graag delen met alle naasten. U kunt een berichtje op Facebook plaatsen of het nieuwe adres doorsturen via een WhatsApp, sms of mail. Wat natuurlijk veel leuker en speciale is: een verhuiskaartje!

Stuur een verhuiskaartje naar familie, vrienden en kennissen om iedereen op de hoogte te brengen van de verhuisdatum en het nieuwe adres. Misschien gaat u wel samenwonen en vind u het leuk om dit heugelijke nieuws te verspreiden via een ‘ouderwets’ kaartje.

Verschillende ontwerpen

Naast geboortekaartjes, trouwkaarten en jubileumkaarten zijn verhuiskaarten de laatste jaren ook behoorlijk trendy. Er zijn verschillende soorten verhuiskaarten beschikbaar waardoor u het helemaal naar eigen wens kunt ontwerpen. Voeg bijvoorbeeld een foto toe voor een persoonlijke touch of een schets van de nieuwe woning.

Gaat u een housewarming geven? Dan is het een leuk idee om een verhuiskaartje te combineren met een uitnodiging voor de housewarming!

Contact

Bij Zaansprint kunnen wij u helpen met het drukken van uw ideale verhuiskaartje! Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 075 – 62 88 461.

Terug naar overzicht