Gaat u een kerstborrel organiseren voor familie, vrienden of medewerkers? Stuur dan op tijd een uitnodiging om afzeggingen te voorkomen. En wat is nou leuker dan een unieke en persoonlijke uitnodiging? Wilt u een uitnodiging laten ontwerpen en heeft u daar hulp bij nodig? Dan bent u bij Drukkerij Zaansprint aan het goede adres. Wij gaan graag voor u aan de slag met een persoonlijk ontwerp!

Opvallende uitnodiging

Een uitnodiging is tegenwoordig eenvoudig via social media, een berichtje of een mailtje te versturen. Zoekt u een speciale manier om iedereen uit te nodigen voor de kerstborrel, dan is een gedrukte uitnodiging een goede optie.

Kleuren

Rond de feestdagen worden veel uitnodigingen gedrukt in rood, wit, zilver en goud. Wilt u een chique uitnodiging, ga dan voor een zwarte of witte achtergrond met gouden of zilveren letters. Ook de kleur roségoud wordt tegenwoordig veel gebruikt. Voor een kerstborrel met een casual thema kunt u de kerstkleuren rood en groen aanhouden. Wilt u iets bijzonders, laat u dan inspireren door een persoonlijk ontwerp van Drukkerij Zaansprint.

Soort papier

Uiteraard zijn er verschillende papiersoorten waarop u uw uitnodiging kunt laten drukken. Wij zetten een aantal mooie opties onder elkaar:

  •          Silk MC (wit, glad papier)
  •          Natuurkarton (stevig wit papier)
  •          Parelmoer (met parelmoerglans)
  •          Fotokaart (met glanzende afwerking)

Een persoonlijke uitnodiging laten ontwerpen en drukken

Organiseert u een kerstborrel en zoekt u naar een originele en persoonlijke uitnodiging? Wij helpen u graag met een passend ontwerp en het drukken van de uitnodiging. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via 075 6288461 of ons contactformulier.

Terug naar overzicht