Bent u rond de feestdagen ten huwelijk gevraagd? Wordt 2019 het jaar dat jullie gaan trouwen? Dan is het tijd om u zich te gaan oriƫnteren en te bedenken wat u wilt. Bij het organiseren van uw eigen bruiloft hoort uiteraard ook de trouwkaart. Deze moet bij jullie samen passen en alle informatie bevatten over jullie mooie dag. Wat zijn de trends van 2019 op het gebied van trouwkaarten? Wij zetten ze op een rijtje.

Stoer metallic

Niet alleen de bruid straalt, ook het kaartje mag shinen. Dankzij de metallic look krijgt de kaart een feestelijke uitstraling. Goud, zilver en glimmende effecten doen het goed in het nieuwe jaar. Metallic kan goed door worden gevoerd in verschillende stijlen. Van lijnen en vormen tot mooie metallic letters.

Marmer

Een chique kaart krijg je met de marmer-look. Wit marmer goed het goed in combinatie met zwarte, zilveren of gouden letters. Daarnaast kunt u dit mooi doorvoeren in menukaarten, naamkaartjes en het bedankje.

Groen en jungle

Groen zagen we vorig jaar al veel voorbij komen. Ook dit jaar mag de jungletrend weer terugkomen. Hierbij moet u denken aan een witte kaart met groene letters en een print met bladeren. Deze trend is ook mooi te combineren met de metallic trend.

Typografie

U hoeft zich niet meer te houden aan 1 lettertype op de trouwkaart. In 2019 mag u helemaal los met verschillende typografie. Let wel: het gaat hierbij wel om minimalisme. Geen drukke kleuren, maar diverse lettertypes die goed van elkaar gescheiden zijn. Vooral handlettering wordt veel toegepast op trouwkaarten. Dat geeft net dat beetje extra!

Accessoires

Bij een trouwkaart draait het ook om de details. Accessoires bij de kaart zijn meer een regel dan uitzondering. Denk hierbij aan verschillende kaartjes die aan elkaar zijn gebonden met een lint of clipje. Kies voor een mooi breed lint als het gaat om een romantische kaart, dunne touwtjes bij de groene trend en de vintage kaarten en metallic clipjes als u kiest voor een strakke en simpele uitnodiging. Door de accessoires zal de trouwkaart net even anders zijn dan anders.

Gaat u trouwen en bent u op zoek naar de perfecte trouwkaart? Zaansprint helpt u hier graag bij. Samen met u stellen we de ideale trouwkaart samen, die voldoet aan jullie wensen. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of bel naar 075 6288461.

Terug naar overzicht