Wanneer u gaat trouwen moet er van alles geregeld worden. Een mooie uitnodiging voor deze speciale dag is dan ook iets waar veel waarde aan wordt gehecht. Wij ontwerpen graag uw kaart voor u. Heeft u al een ontwerp of een mooie foto? Dan helpen wij graag dit voor u uit te werken! Op de uitnodiging wilt u ook een goede opbouw van tekst. In dit artikel vindt u wat tips voor die opbouw.

Schrijf in de persoonsvorm

Schrijf in één persoonsvorm en houdt die aan. Wanneer u schrijft Klaas & Brenda gaan trouwen, schrijft u over iemand anders en dan moet u ook in die persoonsvorm blijven. Wanneer u schrijft: Wij gaan trouwen, dan kondigt u de bruiloft zelf aan. Vergeet ook niet uw eigen achternaam te vermelden!

Controleer op foutjes

Beschrijf alle informatie die u op uw kaart wilt zo kort en bondig mogelijk. De trouwkaart is een uitnodiging dus zo weten mensen meteen hoe of wat. Laat de uitnodiging ook altijd door een derde persoon checken op spelling. Vaak heeft u de brief zo vaak gelezen dat u kleine foutjes over het hoofd ziet.

Adresgegevens

Als u de adresgegevens van een locatie beschrijft dan is het te Utrecht of in Utrecht. Wanneer u het woordje te gebruikt, doe dat dan op het hele kaartje bij alle adressen.

Adresgegevens van de locaties kunnen ook op de achterkant of aan de binnenkant links vermeld worden in plaats van tekst. Vergeet ook niet uw eigen adresgegevens te vermelden zodat mensen een kaartje kunnen sturen.

Levertijd en bestellen

De huwelijkskaarten worden acht weken van tevoren verstuurd. De levertijd is ongeveer twee weken. We raden u dan ook aan om de kaarten drie maanden van tevoren te bestellen. Toch te laat? Geen nood, wij zorgen ervoor dat de kaarten binnen een week bij u worden geleverd!

Wij maken van tevoren een zetproef van de tekst die op het kaartje komt te staan. Eventuele correcties of aanpassingen in de lay-out kunt u ons laten weten en dat dan passen wij dat aan. Wilt u meer weten of advies van één van de Zaansprint medewerkers? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 075 62 88 461.

Terug naar overzicht