Bij Drukkerij Zaansprint krijgen wij veel uiteenlopende drukopdrachten. Zo kregen wij van De Zaanse Rookschuur een opdracht voor diverse drukwerken. De labels voor potjes met rooksnippers, visitekaartjes en labels voor aan de flessen met gerookte truffelolie moesten worden ontworpen en gedrukt. Voor ons geen probleem en wij gingen deze uitdaging graag aan. De labels en visitekaartjes hebben een houten uitstraling gekregen. De letters lijken in het hout gebrand te zijn.

Zaansprint kan diverse soorten zakelijk drukwerk verzorgen voor bedrijven. Van briefpapier, tot folders en visitekaartjes. Deze zijn verkrijgbaar in diverse formaten en in vele papiersoorten. Wij maken al het drukwerk in de gewenste huisstijl en in verschillende oplages. Bij folders kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen glanzend, mat of gelakt papier op A5, A4 en A3-formaat. Daarnaast is het ook mogelijk om de folders in diverse slagen worden gevouwen.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en of wij uw wensen realiseren? Loop dan binnen bij Zaansprint aan de Zaanweg 21 in Wormerveer. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 075 – 62 88 461, mailen naar info@zaansprint.nl of ons contactformulier invullen.

Terug naar overzicht