Eindelijk is het zo ver: na lang zwoegen is jouw scriptie af. Vaak moet jij jouw scriptie niet alleen digitaal, maar ook als hardcopy inleveren. Zaansprint zorgt ervoor dat jouw scriptie op tijd wordt geprint en ingebonden. Zodat jij zonder zorgen de deadline haalt!

Scriptie laten printen

Zaansprint print jouw scriptie op de manier die jouw voorkeur heeft. Wil jij jouw scriptie in zwart-wit of in kleur? Wij regelen het voor jou! Wij raden aan om de scriptie te printen in kleur, dit komt professioneel over. Om de kosten te beperken kun je eventueel wel de bijlages in zwart-wit laten printen. Daarnaast kun je kiezen tussen verschillende diktes van papier. Dikker papier kan net dat beetje extra’s geven. Kies voor papier tussen de 120 en 150 gram voor een professionele uitstraling. Wil je op kosten besparen? Dan kun je voor lichter papier kiezen. Loop eens binnen bij Zaansprint, wij laten jou graag de verschillende diktes papier zien en voelen.

Houd met het doorgeven van een printopdracht rekening met de voorschriften van jouw opleiding. Soms ben je verplicht om enkelzijdig te printen. Wil je graag dubbelzijdig printen? Let er dan op dat al jouw hoofdstukken op de rechterzijde beginnen. Houd met het opstellen van jouw scriptie rekening met het invoegen van witte pagina’s, zodat alle hoofdstukken netjes rechts beginnen.

Scriptie laten inbinden

Om jouw geprinte scriptie echt helemaal af te maken, laat je deze inbinden. Er bestaan diverse inbindmogelijkheden. Wij zetten ze voor jou op een rijtje, zodat je een gemakkelijke keuze kunt maken.

Ringband

Ringbanden zijn verkrijgbaar in metaal en plastic. De metalen ringbang is sterk en geeft een professionele uitstraling aan jouw scriptie. Het bladert fijn en het is gemakkelijk om de pagina’s volledig plat open te slaan. De plastic ringband is een goedkopere oplossing, het bladert net zo gemakkelijk maar heeft een minder mooie uitstraling. De ringband is in veel kleuren verkrijgbaar.

Lijmrug

Met behulp van een linnen lijmrug wordt het papier aan elkaar gelijmd door middel van een linnenstof en speciale lijm. Het geeft een strakke en zakelijke uitstraling aan de scriptie en is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Softcover

Wil jij een boek van jouw scriptie maken? Zaansprint biedt hier diverse mogelijkheden voor, zo ook de softcover. De scriptie krijgt dan een flexibele kaft, deze wordt om het binnenwerk van de scriptie geplakt. De softcover is stevig en duurzaam. Omdat de lijm moet drogen duurt het wel wat langer voordat de scriptie klaar is.

Jouw scriptie laten printen?

Wil jij jouw scriptie laten printen en inbinden bij Zaansprint? Loop dan binnen in de drukkerij aan de Zaanweg 21 in Wormerveer. Of stel jouw vraag via het contactformulier, mail naar info@zaansprint.nl of bel naar 075 – 62 88 461.

Terug naar overzicht