Drukkerij Zaansprint gaat geen uitdaging uit de weg. Ook grotere formaten kunnen door ons worden geprint of afgedrukt. Posters die afgedrukt moeten worden op groter formaat kunnen door in onze drukkerij worden geprint. Dit is mogelijk tot A0-formaat. Grotere formaat drukopdrachten kunnen zowel in zwart-wit als in full colour worden afgedrukt. Wij garanderen kwaliteit, persoonlijke service en werken naar uw wens. Moet de drukopdracht met spoed worden geregeld? Dan bent u bij Zaansprint aan het juiste adres. Dankzij goede organisatie en uitstekende apparatuur kunnen wij snel drukken en leveren. Wij verzorgen groot formaat drukwerk tegen lage tarieven, met een indrukwekkend en hoogwaardig resultaat.


Afdrukken en printen kan op diverse soorten papier. U heeft keuze uit verschillende diktes, kleur en de afwerking van het papier. Zo kunt u kiezen voor papier met een glanslaag, met structuur, een gladde laag of voor een matte afwerking. De coating van het papier kan enkelzijig of dubbelzijdig worden aangebracht.


Wilt u een document op een groter formaat laten afdrukken? Loop dan binnen bij Drukkerij Zaansprint aan de Zaanweg 21 in Wormerveer. We nemen dan samen alle wensen en mogelijkheden door. U kunt ons ook telefonisch bereiken op: 075 – 62 88 461.

Terug naar overzicht