Er zijn oneindig redenen te noemen om een uitnodiging te versturen. Het belangrijkste is dat de ontvanger hem leest en er een goed gevoel aan over houdt. Hoe meer er wordt gedigitaliseerd hoe bijzonderder een papieren uitnodiging is. En zeg nou zelf, een kaart is toch veel leuker om te ontvangen dan een saai WhatsApp bericht?

Concept

Alles begint met een concept. Misschien heeft u een creatieve designer in dienst die in no-time een top ontwerp voor uw neus schuift. Al heeft u niet de beschikking over een designer mag u zelf aan de slag. Maak een concept dat opvalt. Geen saaie witte kaart met een standaard font en zwarte letters, maar juist een creatief origineel kunstwerkje. Het leukste is om iets te doen met de branche waarin u zich begeeft of iets anders wat slaan op het onderwerp van de uitnodiging.  

Kleur

Alle combinaties en effecten zijn mogelijk, er is geen kleur die wij niet kunnen drukken. Aarzel niet om flink los te gaan met kleuren. Zolang het geheel klopt is het allemaal goed.

Envelop

Nu heeft u een geweldige kaart ontworpen en kunt u niet wachten om het naar alle klanten, familieleden of vrienden te sturen. Is het geen leuk idee om hem in te pakken in een speciaal voor u gepersonaliseerde envelop? Dan weet u zeker dat het de brief is die als eerst van de mat wordt gehaald.

Meer weten?

Drukkerij Zaansprint kan u helpen met alle drukwerk en bij het maken van een concept. Wilt u papieren uitnodigingen en enveloppen laten drukken voor een uitnodiging? Neem dan contact met ons op door gebruik te maken van ons contactformulier of bel naar 075 62 88 461.

Terug naar overzicht