Een visitekaartje hoeft niet standaard te zijn! U kunt enorm uitpakken met een creatief visitekaartje. Natuurlijk worden er wel contactgegevens op geplaatst, maar bedenk eerst eens: ‘Wat wil ik uitstralen met mijn visitekaartje?’

Contactgegevens

De meeste visitekaartjes de volgende gegevens: een naam, e-mailadres en een telefoonnummer. Logisch, iemand die u een visitekaartje geeft moet u kunnen bereiken. Als u net iets meer wilt vertellen dan alleen de standaard contactgegevens, kies dan bijvoorbeeld voor een gevouwen visitekaartje. De twee extra zijdes geven de mogelijkheid om een afbeelding toe te voegen, extra tekst of een leuke quote. Een afwijkend formaat kan ook een alternatief zijn. Zorg er in ieder geval voor dat uw visitekaartje niet direct in de prullenbak beland!

Creatieve ideeën

Werkt u bijvoorbeeld in de ICT en praat u in codetaal? Hoe leuk is het dan om dit ook op het visitekaartje te zetten. Het geeft uw persoonlijke boodschap af. Daarnaast heeft u meteen een gespreksonderwerp met mensen die de code niet direct begrijpen!

Als het logo van uw bedrijf vertelt waar u voor staat, laat deze dan extra naar voren komen. Dit kan bijvoorbeeld met een bepaalde structuur. Met spot UV lak, reliëflak of preging (goed- en zilverfolie) kunt u uw kaartje goed laten opvallen.

Bent u benieuwd wat Zaansprint kan betekenen voor uw visitekaartje? Bel dan naar 075 62 88 461 of vul het contactformulier in. 

Terug naar overzicht