Wanneer u ervoor kiest om meerdere ontwerpen tegelijk te laten drukken kunt u profiteren van extra lage opstartkosten. Dit komt doordat we uw order in één keer kunnen drukken, afwerken, verpakken en opsturen. Let er wel op dat de verschillende ontwerpen wel exact dezelfde specificaties moeten hebben. Goed geschikt voor aparte folders per product, visitekaartjes, verschillende ansichtkaarten en verschillende ontwerpen briefpapier.

Aanleveren

Natuurlijk is de aanlevering erg belangrijk voor een goede druk, wij vragen u dan ook om de gewenste bestelling in één PDF bestand aan te leveren. Geen losse bestanden die nog aan elkaar moeten worden geplakt.

Ongevouwen

Ongevouwen producten zijn posters, flyers en ongevouwen ansichtkaarten. Bij het aanleveren van meerdere ontwerpen moet u er wel voor zorgen dat het PDF-bestand in de juiste volgorde is aangeleverd.

Bijvoorbeeld: u levert 2 verschillende ontwerpen in dan moet het als volgt worden aangeleverd; Pagina 1: Voorkant 1, Pagina 2: Achterkant 1, Pagina 3: Voorkant 2, Pagina 4: Achterkant 2. Ook als de voor- of achterkant voor elke flyer hetzelfde is moet u deze wel weer bij elk ontwerp toevoegen.

Gevouwen

Gevouwen producten zoals gevouwen ansichtkaarten en folders levert u op dezelfde manier aan als de ongevouwen producten.

Bijvoorbeeld: u levert 2 verschillende ontwerpen in dan moet het als volgt worden aangeleverd; Pagina 1: Buitenkant 1, Pagina 2: Binnenkant 1, Pagina 3: Buitenkant 2, Pagina 4: Binnenkant 2.

Brochures en magazines

Voor brochures en magazines hoeft u hier geen rekening mee te houden. Wij zorgen ervoor dat er voor elk ontwerp een aparte upload wordt weergegeven. Kijk dus wel goed naar de aanleverspecificaties bij het betreffende product.

Wilt u meer weten over het drukken van meerdere ontwerpen tegelijkertijd of heeft u vragen over het aanleveren of samenvoegen van bestanden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door gebruik te maken van het contactformulier of door te bellen naar 075 6288461.

Terug naar overzicht