Visitekaartjes worden tegenwoordig nog steeds veel gebruikt. Op netwerkevents, borrels en na een interessant gesprek: overal worden visitekaartjes tevoorschijn getoverd. Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat uw visitekaartje opvalt tussen de rest. Een onderscheidend visitekaartje wordt langer bewaard en een bijzondere, luxe afwerking zorgt voor een goede eerste indruk. Wilt u ook een bijzonder en luxe visitekaartje? Wij zetten een aantal leuke voorbeelden onder elkaar.

Luxe design

Om een luxe visitekaartje te ontwerpen is het belangrijk om goed na te denken over het design. Kies voor een rustig ontwerp en combineer dit met een natuurlijke kleur, zoals donkergrijs.

Goud of zilver

Straal luxe en zelfverzekerdheid uit door delen van het visitekaartje goud- of zilverkleurig te maken. Kies bijvoorbeeld een wit of een zwarte achtergrond met gouden of zilveren bedrukking. Zorg ervoor dat het element dat u wilt laten opvallen (zoals een logo of een bedrijfsnaam) goud of zilver wordt.

Doorzichtig

Een doorzichtig visitekaartje: grote kans dat u dit nog nooit gezien heeft! Een transparant visitekaartje van pvc is erg modern, stijlvol en elegant. Daarnaast is het niet scheurbaar of vouwbaar, waardoor het voor een lange tijd mooi bewaard kan blijven. Wilt u echt iets bijzonders? Ga dan voor het doorzichtige visitekaartje!

Plastic

Wilt u wel het gebruiksgemak van een kaartje die lang meegaat, maar slaat u het transparante visitekaartje liever over? Kies dan voor een visitekaartje gemaakt van plastic. Deze kunt u naar wens bedrukken met kleuren en patronen. Het kaartje is niet vouwbaar waardoor het langer bewaard kan blijven.

Eigen visitekaartje ontwerpen

Wilt u een visitekaartje laten maken? Wij helpen u graag met het ontwerpen van een luxe visitekaartje. Neem dan contact met ons op via 075 6288461.

Terug naar overzicht