Het einde van 2019 is alweer in zicht, en dat betekent dat het bijna tijd is voor kerst en oud en nieuw! Voor bedrijven het uitgelezen moment om zakelijke relaties een boodschap te sturen rondom de feestdagen. Dit kan door middel van een eindejaarsgeschenk, maar een kaartje is vaak ook al voldoende om te bedanken voor een goede samenwerking en het vertrouwen in u en uw organisatie. Wilt u een persoonlijke kerstkaart laten ontwerpen en drukken? Dan bent u bij Drukkerij Zaansprint aan het juiste adres!

Kerstkaart laten ontwerpen

Een kerstkaart sturen naar zakelijke partners, medewerkers of klanten is altijd een goed idee. Maar een zelf ontworpen kaartje is net even origineler en opvallender dan een standaard kerstkaart. Wij helpen u graag met het ontwerpen van een persoonlijk kerstkaart die past bij de huisstijl van uw organisatie.

Tekst voor in de kaart

Als de buitenkant geheel naar wens is ontworpen, dan rest alleen nog een tekstje op de binnenkant. Welke tekst de juiste is, is afhankelijk van de ontvangers van de kaart (klanten, zakelijke relaties, leveranciers of medewerkers). Desalniettemin is het einde van het jaar een goed moment om iemand te bedanken voor de samenwerking, het vertrouwen of de inzet. Ook een wens voor het nieuwe jaar mag niet ontbreken. Dit kan persoonlijk zijn, zoals geluk en gezondheid, maar ook zakelijk. Denk dan bijvoorbeeld aan een goede voortgang van de samenwerking, het streven naar een gezamenlijk doel etc.

Ook een unieke kerstkaart laten ontwerpen?

Wilt u dit jaar ook een kerstkaart sturen naar zakelijke relaties, klanten of medewerkers? Wij helpen u graag met het ontwerp en het drukken van deze kerstkaarten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Terug naar overzicht