De zomer heeft plaatsgemaakt voor de herfst en langzaam komt de winter dichterbij. En daarmee dus ook de feestdagen en kerst! De keuzes en mogelijkheden voor een kerstkaart zijn eindeloos, daarom kunt u niet vroeg genoeg beginnen. De standaard kerstkaarten uit de winkel zijn natuurlijk leuk.. maar een écht persoonlijke kerstkaart, daar houden wij van bij Zaansprint!

Fotokaart

Een persoonlijke kerstkaart met een foto heeft een aantal voordelen ten opzichte van een standaard kaart. Door het zelf maken van een ontwerp krijgt de ontvanger meteen het gevoel dat er tijd en energie in de kaart zit. Het maakt de kaart een (kerst)cadeautje! Ook is het meteen duidelijk dat u de afzender bent. Het kaartje zal dan ook niet snel worden vergeten.

Think outside the box

Naast de winterse foto’s met sneeuw, kerststerren en dennenbomen, kunt u het ook over een hele andere boeg gooien. Denk eens terug aan die heerlijke zomervakantie. Prachtige foto’s op het strand in het zonnetje. Deze tijd mag dan wel voorbij zijn, maar hoe leuk is het om alsnog een vakantiekiekje te versturen naar vrienden en familie door middel van een kerstkaart. U maakt uw eigen lichtpuntje in de donkerdere dagen.

Zakelijke fotokaart

Ook voor bedrijven is een fotokaart een leuke manier om het personeel en vaste klanten fijne feestdagen te wensen. Met een mooie foto van uw bedrijf in kerstsferen of uw personeel, valt u op en zien de klanten een stukje persoonlijkheid. Voeg per ontvanger een persoonlijke groet of boodschap toe of kies voor een algemene zin. Dit kan bijvoorbeeld zijn: ‘Ook in het nieuwe jaar, staat Zaansprint weer voor u klaar’ of ‘Wij danken u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking van afgelopen jaar. Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar’.

Bent u benieuwd naar wat Zaansprint voor u kan betekenen? Bel naar 075 62 88 461 of vul het contactformulier in.

Terug naar overzicht