Wat voor jubileum u ook viert, bij Zaansprint kunt u de allerleukste uitnodigingen voor uw jubileum laten maken. Of u nu 50 jaar, 25 jaar of 5 jaar getrouwd bent, wij maken er iets moois van! Samen met u maken we een mooie kaart die u als uitnodigingen naar familie en vrienden kunt sturen.

Uitnodiging voor huwelijksjubileum

Jullie huwelijksjubileum moet gevierd worden met een mooi feest en daarbij hoort een passende uitnodiging. Zaansprint biedt diverse mogelijkheden en kan de kaart volledig naar uw wens maken. Weet u al wat voor uitnodiging u wilt versturen? Dan maken wij de uitnodiging voor u op maat. Nog geen idee? Wij denken graag met u mee, er is veel mogelijk. Wilt u een kaart met foto van jullie trouwdag of liever een recentere foto? Kiezen jullie voor een dubbele of een enkele kaart op standaard formaat of liever wat groter? Wij helpen u bij het maken van de keuze.

Wij hebben een groot aanbod aan papiersoorten en kleuren. U kunt bij ons in de drukkerij diverse voorbeelden bekijken en hier uitzoeken wat u mooi vindt voor uw jubileumkaart.

Wat mag er niet ontbreken op een jubileumkaart?

Niet alleen de buitenkant van de kaart is belangrijk, maar ook de inhoud van de kaart mag niet vergeten worden. Waar houden jullie het feest? Welke tijd zijn de gasten welkom? Zijn er wensen voor cadeaus? Het is natuurlijk ook leuk om een stukje tekst over jullie jubileum te schrijven. Zaansprint kan dit allemaal leuk voor u vormgeven, zodat u het jubileumkaartje kunt versturen dat volledig aan uw wensen voldoet.

Heeft u binnenkort uw huwelijksjubileum en wilt u dat uw familie en vrienden een leuke en originele kaart op de deurmat krijgen? Dan bent u bij Zaansprint aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee. Neem voor meer informatie contact met ons op via 075 – 6288461 of loop eens binnen in onze drukkerij aan Zaanweg 21 in Wormerveer.

Terug naar overzicht