De eerste communie is een speciale dag en hier hoort een speciale communiekaart bij. Kunt u niet wachten om familie en vrienden uit te nodigen? Stuur dan een trendy communiekaart als uitnodiging zodat iedereen op de hoogte is. Wij zetten een aantal stijlen op een rij waar u inspiratie uit kunt halen!

Laat de ster stralen!

Uw zoon of dochter staat tijdens de communie in het middelpunt! Laat dat ook op de communiekaart zien. Kies bijvoorbeeld voor een leuke foto van uw zoon of dochter en combineer dit met goud. Een communie mag gerust met flink wat toeters en bellen worden aangekondigd. Goud en een feest is altijd een goede combinatie en ziet er super chique uit.

Stevig en cool

Een communiekaart op karton is super stoer. Dit sterke materiaal is niet alleen stoer, het kan ook tegen een stootje, ideaal dus als mensen de communiekaart neerzetten op het dressoir of op de vensterbank. Zo kunnen ze volop uitkijken op het communiefeest.

Basic

Een eenvoudig uitnodiging kan nog aantrekkelijker zijn dan dat u alles uit de kast haalt en is zeker niet minder leuk. Denk bijvoorbeeld aan krijtbordstijl. Een leuke foto met niet al te veel tekst en een stoere look. En klaar, een perfecte communiekaart.

Aquarel

Aquarel geeft een dromerig gevoel. Een communiekaart met zachte kleuren laat uw gasten dromen over het grote feest. Denk bijvoorbeeld aan kleuren zoals, baby blauw, zachtroze, perzik oranje, mintgroen of pastel paars. De prachtige kleuren die in elkaar overlopen treken sowieso de aandacht.

Geometrisch

Een leuke maar strakke communiekaart? Dat kan met een geometrisch effect! De rechte strakke lijnen zorgen voor rust en een leuke foto van uw zoon of dochter leukt de kaart helemaal op. Of houd het gewoon strak en laat de communiekaart rustig met alleen de strakke geometrische lijnen, de naam van uw kind en de datum van het communiefeest.

Een echt feest

De communie is natuurlijk een echt feest. Laat dit terug komen in de kaart. Versier de kaart met ballonen, vlaggetjes en confetti. Maak een groot feest van de kaart. Combineer de feestelijkheid met een leuke portretfoto van de communist en uw communiekaart is compleet.

Communiekaart laten bedrukken

Heeft u genoeg inspiratie op kunnen doen? Wij helpen u graag bij het ontwerp voor uw trendy communiekaart! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 075 – 6288461 of kom eens een kijkje nemen in ons typische Zaanse pandje langs de Zaan in Wormerveer!

Terug naar overzicht