1: Verzamelen

Verzamel eerst uw eigen ideeën, ga nog niet op het internet zoeken. Daardoor kunt u snel het overzicht kwijt raken. Denk aan uw kindje en schrijf al uw ideeën op. Maak foto’s van dingen die u inspireren en bekijk de kaartjes bij de verloskundige. Bij Zaansprint hebben wij boeken vol inspiratie die u altijd mag komen bekijken. Denk ook aan kaartjes die u zelf heeft ontvangen en wat u daar wel of niet mooi aan vond. Als u dit allemaal verzameld heeft, weet u in ieder geval welke richting u op wilt gaan. Dat maakt het zoeken een stuk makkelijker.

2: Google

Nu kunt u op het internet gaan. Google naar geboortekaartjes voor jongens, meisjes, een bepaalde stijl of kleur. Bekijk wat u aanspreekt en wat niet. Zoek ook op specifieke termen zoals geboortekaartje met strik, geboortekaartje auto’s, dieren etc.

3: Social media

Een alternatief om te gebruiken als de zoekmachine niet werkt zijn de sociale media. Zoek op Instagram, Pinterest of Facebook naar #zwangerschap of #geboortekaartjes. Daar zult u allemaal voorbeelden zien van kaartjes die andere mensen hebben gebruikt. Hier kunt u ook inspiratie uithalen.

4: Op maat maken

Als u alles verzameld heeft wat u leuk vindt is het lastig om een site te vinden die precies die kaart heeft. Daarom is het goed om naar een speciale drukkerij te gaan, deze zullen alles samenvoegen waardoor u de kaart krijgt die u wilt. Wij bij Zaansprint kunnen u hiermee helpen!

Wilt u het perfecte geboortekaartje voor uw zoon of dochter? Zaansprint denkt graag mee over het ontwerp. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 075 628 8461.

Terug naar overzicht