Wilt u een kaart met dezelfde informatie sturen, maar met verschillende namen, omdat de ontvanger telkens iemand anders is? Dat kan! U kunt bijvoorbeeld ook bij direct mailing de adresgegevens en aanhef telkens veranderen. Zo wordt uw drukwerk voor de ontvanger een stuk persoonlijker en trekt u de aandacht echt naar het drukwerk toe.

Welk drukwerk kunt u personaliseren?

De meeste producten kunnen wij personaliseren. Wij kunnen bijvoorbeeld uitnodigingen, flyers, geboortekaarten, trouwkaarten, jubileumkaarten, rouwkaarten, enveloppen, briefpapier, folders of visitekaartjes personaliseren.

Waarom gepersonaliseerd drukwerk?

Echt goed gepersonaliseerd drukwerk blijft hangen bij uw klant. Het is dan ook een kunst om uw drukwerk goed te personaliseren. Het is belangrijk dat u de massa vergeet en u zich richt op het individu. Weet u wat uw klant leuk vindt en speel daaropin.

Gebruik uw kennis

Stem uw personalisatie af op de ontvanger. U kunt bijvoorbeeld informatie halen uit eerdere gesprekken of mails. Zo kunt u bijvoorbeeld kijken naar wat voor taalgebruik de klant gebruikt en dit ook terug gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor de favoriete kleur van de ontvanger. Door al deze kleine dingetjes wordt het drukwerk toch allemaal wat persoonlijker.

Zelf drukwerk personaliseren

Wilt u zelf ook drukwerk personaliseren en het ook laten drukken? Neem dan contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of bel 075 62 88 461.

 

Terug naar overzicht