Tegenwoordig communiceren bijna alle mensen via online kanalen. Dagelijks checken mensen hun whatsapp, facebook en mail. Veel bedrijven denken daarom dat e-mailing de beste manier is om klanten te informeren of uit te nodigen, maar de mens krijgt zoveel mails binnen dat die van u bijna niet opvalt.

Verkorte aandacht

Als mensen online bezig zijn krijgen ze non-stop notificaties binnen. Dit zorgt ervoor dat ze snel afgeleid zijn en door gaan met iets anders. In de afgelopen jaren is onze aandachtspanne verkort en daarom werken e-mails minder effectief. Wanneer u kiest voor een echte brief zal deze veel meer opvallen. Doordat mensen steeds minder vaak een brief krijgen is het iets speciaals geworden.

Persoonlijker is beter

Persoonlijk zijn werkt heel goed bij brieven. Dit komt doordat er dan toch een soort band wordt creëert met de geadresseerde. Iemand voelt zich gelijk aangesproken en speciaal.

Is goedkoper wel beter?

E-mailcampagnes zijn goedkoop maar geprinte brieven hebben veel meer voordelen. Geprinte brieven zijn niet extreem duur en daarbij komt ook nog dat brieven in deze tijd erg opvallen en uw boodschap veel beter overkomt. Zaansprint kan uw brief mooi opmaken en afdrukken. Samen met u stellen we de perfecte brief samen die opvalt bij uw kanten.  

Meer weten?

Wilt u meer weten over persoonlijke brieven of heeft u andere vragen met betrekking tot drukwerk? Neem dan contact met ons op door gebruik te maken van het contactformulier of door te bellen naar 075 6288461.

Terug naar overzicht