Meestal wordt wit papier gebruikt om te bedrukken, maar drukken op gekleurd papier kan natuurlijk ook! Dit geeft een net iets specialer effect dan gewoon wit papier. Een perfecte keuze wanneer je net iets anders wilt! Wilt u weten welke kleur papier het beste past? Lees dan verder!

Gekleurd papier

Op gekleurd papier kunt u ook kiezen voor witte inkt. Dit trekt nog meer de aandacht dan zwarte inkt en het wordt er gelijk een stuk leesbaarder van.

Kleuren om te bedrukken

Natuurlijk kunt u alle kleuren papier laten bedrukken! U kunt helemaal zelf de kleur en het ontwerp kiezen. Wij zetten een aantal van onze favoriete kleuren op een rijtje:

Zwart

Zwart is altijd een goede keuze. Het geeft een strakke, moderne tijdloze uitstraling. Zwart is een chique kleur en u kunt er eigenlijk niet de mist mee ingaan.

Grijs

Grijs geeft een zakelijke en luxe uitstraling. Prima kleur voor basic een visitekaartje.

Oranje

Nu gaan we wat meer richting de bijzondere kleuren. Oranje valt op en vooral als je het met witte inkt combineert krijgt het een vrolijke maar nette uitstraling.

Blauw

Iedereen houdt van blauw. Blauw is netjes, rustig maar wel is een keer iets anders. Er bestaan veel tinten blauw zo krijg je met donkerblauw een strakke uitstraling, maar met een lichtblauwe tint een heel speels effect.

Roze

Roze is een gewaagde maar prachtige kleur. Ook met deze kleur kunt u weer variëren in tint. 

Gekleurde afbeeldingen op gekleurd papier printen

Wanneer u een fullcolour afbeelding op gekleurd papier wilt laten drukken, dan moet u ervoor zorgen dat je altijd een laag dekwit onder de afbeelding plaatst. De afbeelding knalt er dan extra uit. De afbeelding zal ook beter leesbaar zijn.

Gekleurd papier laten bedrukken

Wilt u zelf gekleurd papier laten bedrukken of weten wat de opties zijn voor op gekleurd papier? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 075 – 62 88 461.

Terug naar overzicht