Gefeliciteerd, jij bent zwanger! De komende maanden komt er een hoop op je af, dus wil je snel zo veel mogelijk van jouw to-do list afstrepen! Zo kun jij tijdens je zwangerschapsverlof lekker rustig aan doen en jezelf voorbereiden op de komst van jouw kindje. Een van de dingen op de to-do list is het geboortekaartje. Deze heb je in veel soorten en maten; van standaard kaartjes tot persoonlijke ontwerpen. In deze blog vertellen wij je alles over de trends van 2020.

Geboortekaartje met goud

Geboortekaartjes met gouden details blijven dit jaar een trend. Wil je een luxe geboortekaartje? Combineer dan een rustig kaartje met een gouden tekst. Ga bij een meisje voor een roze tint gecombineerd met goud. Bij een jongen kun je het beste groen, grijs of zwart combineren met goud.

Geboortekaartje met bloemen

In de fashion en interieurwereld zijn prints met bloemen een echte trend. Ook bij geboortekaartjes kiezen veel mensen voor een bloemenpatroon. Bijvoorbeeld omdat dit patroon goed bij de naam van de baby past, of gewoon omdat het mooi is. Een kaart met een bloemenpatroon hoeft niet per se schattig te zijn, maar kan ook goed wanneer je een stoerder kaartje zoekt. Denk dan bijvoorbeeld aan een botanische print: palmbladeren of andere exotische planten.

Geboortekaartje met dieren

Ook de jungle trend lijkt dit jaar door te zetten. De dieren geboortekaartjes waren in 2019 al erg trendy en dat zal dit jaar niet veranderen. Je kunt kiezen uit verschillende dieren, ontwerpen en stijlen. Deze trend is ook goed te combineren met een van de bovenstaande trends. Zo krijg je bijvoorbeeld een kaartje met dieren en jungle planten of gouden letters!

Modern en strak geboortekaartje

Hou je niet van al die poespas op een geboortekaartje? Wil je liever een modern en strak ontwerp? Ook deze kaartjes hebben wij in overvloed. De achtergrond van het geboortekaartje is rustig en de naam staat duidelijk in beeld, in moderne en strakke letters.

Geboortekaartje van Drukkerij Zaansprint

Bij Drukkerij Zaansprint helpen wij je graag in de zoektocht naar het perfecte geboortekaartje. Wij hebben veel verschillende boeken met voorbeelden en kunnen je ook helpen met een persoonlijk ontwerp! Wil je meer weten over onze geboortekaartjes? Loop dan eens vrijblijvend binnen! Je kunt ons ook bellen op 075-6288461 of ons contactformulier invullen.

Terug naar overzicht