Bent u zwanger en nog op zoek naar het perfect geschikte geboortekaartje? Lees dan mee en ontdek de nieuwste trends op het gebied van geboortekaartjes!

Hartjes

Hartjes vullen de geboortekaartjes van 2019. Populair is de zogeheten ‘hartjesregen’ waarbij een heleboel kleine hartjes vanuit de bovenkant van het kaartje naar beneden lijken te vallen. Ook zien we veel kaartjes met hartjes in een cirkeltje om de naam heen. Verander het puntje op de i voor een hartje voor een simpele maar stijlvolle touch. De toevoeging van hartjes geeft een schattige en liefdevolle look aan het geboortekaartje. Wilt u iets bijzonders? Ga dan voor een hartjesregen van goud!

Minimalistisch

Een minimalistisch geboortekaartje blijft de trend voor 2019. Houdt u niet van alle poespas en wilt u een strak ontwerp? Kies dan voor een minimalistisch design. Kleur bijvoorbeeld het hele geboortekaartje in dezelfde tint en geef de letters van de naam een afwijkende kleur en een simpel lettertype. Zo gaat alle focus naar de prachtige naam die u voor uw kindje heeft uitgekozen.

Silhouet

Tegenwoordig zien we veel kaartjes die een silhouet van een baby of kindje voorstellen. Een silhouet is een ‘omtrek’ genomen van de zijkant en kan van lichtgrijs tot zwart zijn. Kies bijvoorbeeld voor een kindje op een fietsje of op een schommel. Indien je zoekt naar een vrolijk kaartje kun je het silhouet combineren met bijvoorbeeld hartjes.

Jungle

De jungletrend die we eerst vooral in kinderkamers zagen is nu ook steeds vaker terug te vinden op geboortekaartjes. Zo zien we geboortekaartjes met veel groen, planten en jungledieren. Een leuk idee als je een iets unieker kaartje wilt!

Heeft u al een voorkeur voor een bepaald soort kaartje? Of wilt u graag nog wat meer mogelijkheden zien? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 075 – 62 88 461.

 

Terug naar overzicht