Wordt uw kindje geboren in 2018? Dan zijn onderstaande trends zeer interessant voor u. Ook in 2018 zijn er nieuwe trends op het gebied van geboortekaartjes. Nieuwsgierig welke trends dat zijn? Lees dan snel verder!

Confetti
De geboorte van een nieuw kindje is een feestelijke gebeurtenis. Confetti ziet er feestelijk uit, niet gek dus dat het veel gebruikt wordt voor geboortekaartjes. Combineer de naam en/of foto van uw baby met confetti zodat het kaartje een groot feest uitstraalt.

Goud
Sinds een paar jaar is goud een geliefde kleur geworden om te gebruiken voor geboortekaarten. Dat zal in 2018 niet minder worden. Waar goud eerst nog als stijf werd gezien, is het nu één van de meest populaire kleuren.

Back to nature
De natuurlijke, botanische look is helemaal hip. Deze trend zien we steeds vaker terug op geboortekaartjes. In deze trend staat natuur centraal en wordt er gebruik gemaakt van bladeren, veertjes, bloemen en takken.

Foliestempel
Een foliestempel in het koper, zilver of goud geeft uw geboortekaart een mooie, opvallende uitstraling. In combinatie met een mooie kleur op het juiste stuk papier, een simpel ontwerp plus lettertype heeft u de perfecte geboortekaart. Op de reeds gedrukte kaart wordt de glasfolie met een stempel aangebracht. Deze behandeling kan op oud Hollands, karton of geprinte kaartjes worden uitgevoerd.

Vintage geboortekaarten
Net als goud is vintage weer helemaal terug van weggeweest. In combinatie met silhouet zorgt dit voor een geboortekaart met een authentieke uitstraling. Silhouetten van de oude kinderwagens spreken veel tot de verbeelding en stralen een gezellige, knusse uitstraling uit.

Klassieke geboortekaartjes
Ook klassieke geboortekaartjes zijn weer helemaal in. De met houtskool getekende kinderhoofdjes van vroeger zijn helemaal niet saai, ze hebben juist karakter en zien er leuk uit.

Langwerpig
Langwerpige geboortekaartjes zijn helemaal hip. Combineer de langwerpige kaarten met een klassieke stijl en u heeft een mooi en origineel ontwerp.

Meer weten?
Wilt u weten wat Zaansprint voor u kan betekenen op het gebied van huisstijl en drukwerk? Neem dan contact met ons op via 075 62 88 461 of vul het contactformulier in.

Terug naar overzicht