De geboorte van een kind is iets om nooit te vergeten. Zorg er samen met Zaansprint voor dat uw geboortekaartje ook onvergetelijk wordt. Zaansprint beschikt over een uitgebreide collectie geboortekaartjes. Benieuwd naar de laatste geboortekaartjestrends? Lees dan snel verder!

Watercolor geboortekaartjes

Heeft u deze trend al gespot? De prachtige kaartjes met aquarel, ook wel watercolor genoemd, geboortekaartjes zijn helemaal hip. Niet gek, want deze prachtige kaartjes zijn lief en romantisch tegelijkertijd!

Langwerpige geboortekaartjes

Deze nieuwe trend doet het nu al ontzettend goed: langwerpige geboortekaartjes. Houd de kaart rustig en clean door weinig tekst op de voorkant te zetten. Of houd het bij alleen de voorkant en zet daar alle informatie.

Kraamborrel

Steeds meer mensen kiezen ervoor om in plaats van losse traditionele kraambezoekjes, een kraamborrel te geven waarbij al het bezoek in één keer komt. De perfecte manier om gasten hiervoor uit te nodigen is met een kraamborrelkaartje. Dit is een klein kaartje die bij het geboortekaartje wordt gevoegd. Vaak zijn de kaartjes in dezelfde stijl.

Silhouet geboortekaartjes

Vintage is hot! Terug van weggeweest is de silhouet op het geboortekaartje. Het geeft uw kaartje een vintage touch en blijft toch modern. Een tweede kindje op komst? U kunt kiezen voor een afbeelding met twee kindjes.

U kunt bij ons langskomen en een collectieboek meenemen om thuis op uw gemak door te bladeren. Laat u door ons een kaartje ontwerpen en/of drukken? Dan zoeken wij hier uiteraard ook een passende envelop bij. Loop voor alle mogelijkheden eens binnen in onze drukkerij aan Zaanweg 2 in Wormerveer. Voor vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier, mailen naar info@zaansprint.nl of bellen naar 075 62 88 461.

Terug naar overzicht