Drukwerk ideeën zakelijke klanten

Zakelijk drukwerk voor klanten is leuk of bijzonder om te geven. Je laat hiermee zien dat je jouw klanten waardeert. Een drukke periode, maar ook een periode waar jij jouw klanten net iets extra’s kunt bieden. Wij geven jou hieronder een aantal drukwerk ideeën. 

Zakelijk drukwerk voor klanten is leuk of bijzonder om te geven. Je laat hiermee zien dat je jouw klanten waardeert. En wat is er leuker dan het geven van bijzonder drukwerk rondom de feestdagen? Een drukke periode, maar ook een periode waarin je jouw klanten net iets extra’s kunt bieden. Wij geven jou hieronder een aantal drukwerk ideeën.

(Kerst)kaart

Tegenwoordig worden kerstkaarten steeds meer digitaal opgemaakt en verstuurd. Dat maakt het nog meer bijzonder als je hier een extra touch aan geeft. Wens jouw klanten fijne feestdagen, laat zien dat je aan hen denkt. Juist nu met de huidige corona crisis is dit extra belangrijk. Een extra tip: stuur een geschenk mee. Bijvoorbeeld een ontworpen visitekaartje waar jij jouw klanten bedankt samen met een brievenbus cadeau (denk aan een bloeiend nieuwjaarsbloem, chocola met tekst, mini high tea of een ander soort geschenk die past bij jouw bedrijf).

Kalender

Begin het nieuwe jaar met een nieuwe kalender. Ontwerp een gave kalender waarin je (visueel) content deelt van jouw bedrijf en toon cases van de successen die zijn behaald met behulp van jouw klanten. Neem hier een mooi bedankje in mee op een eigen pagina. Dit is uniek en hiermee laat je zien dat je blij bent met jouw klanten. Is het ontwerp klaar? Drukken maar!

Magazine of folder

Een inspirerend jaar of een minder inspirerend jaar, er zijn vast en zeker genoeg dingen gebeurd om te delen. Deze verhalen kun je verwerken in een mooi magazine of een folder. Neem jouw klanten mee in deze reis en geef hen een unieke kijk achter de schermen. De kers op de taart is natuurlijk als zij hier zelf ook in benoemd worden. Wijd hier ook nog een leuke bedank-pagina aan vast en jouw magazine is klaar voor de drukker.

Bloks met tekst

Een bijzondere manier om jouw klanten te bedanken is als je goed hebt nagedacht hoe je hen bedankt. Laat zien dat je tijd en moeite hebt gestoken in het bedenken hiervan. Ondanks het digitale tijdperk, vinden mensen het nog altijd fijn om pen en papier bij de hand te hebben. Hoe leuk is het als je een eigen tekst in blocnotes laat graveren?

Zakelijk drukwerk voor klanten

Zo zijn er nog talloze ideeën die je kunt uitwerken om jouw klanten te bedanken. Benieuwd wat Drukkerij Zaansprint hierin voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen jou graag.