Gaan jullie binnenkort trouwen? Dan is de voorpret vast al begonnen! Voor deze bijzondere dag moet van alles geregeld worden, zoals de locatie, de taart, de kleding en natuurlijk ook de trouwkaarten. Het type trouwkaart geeft de gasten al een tipje van de sluier met betrekking tot het feest. Houden jullie het eenvoudig of wordt het groots en meeslepend? Hierbij de trends voor 2020. 

Goud- of zilverfolie

De trouwkaart met goud- of zilverfolie is een echte eyecatcher en geeft jullie kaart een extra chique karakter. Hebben jullie al een bepaalde kleur of stijl in gedachte? Geen probleem. Goud- of zilverfolie past overal bij en geeft jullie uitnodiging net dat beetje extra.  

Eigen ontwerp

Willen jullie iets, dat nog niemand anders heeft? Ontwerp dan jullie eigen trouwkaart of personaliseer hem met een foto. Deze trend zagen we al in 2019 en ook in 2020 is dit nog altijd populair. Dit geldt ook voor bijzondere uitsneden, waarbij de achterkant bijvoorbeeld langer is dan de voorkant. Zijn jullie zelf niet zo creatief, maar willen jullie toch iets eigens? Wij ontwerpen ook huwelijkskaarten op maat. 

Waterverf en spetters

Waterverf en “spetters/vlekken” geven jullie trouwkaart een extra romantisch en speels effect. Groen, donkerblauw en oudroze zijn populair en geven jullie kaart een dromerig tintje. Voor wie durft zijn roest en baksteenrood/-bruin opkomende kleuren.  

De eco kaart

Een nieuwe trend is de trouwkaart met een duurzame uitstraling. Denk hierbij aan een gescheurd randje, een eco inlegvel en een mooi leren vetertje. Deze kaarten hebben veel wit en vaak een mooie natuurlijke illustratie. De letters zijn zonder tierelantijnen en het kleurgebruik is zacht.  

Al het drukwerk in 1 stijl

Hebben jullie de juiste trouwkaart gevonden? Stem ook het overige drukwerk hierop af. Denk hierbij aan de Save the date kaarten, menukaarten, tafelkaartjes en eventuele programmaboekjes. It’s all in the details.  

Wilt u meer weten, gedrukte kaarten bekijken of advies van één van de Zaansprint medewerkers? Loop eens bij ons naar binnen in de Drukkerij aan de Zaanweg 21 of bel naar 075 62 88 461.

Terug naar overzicht