2019 is al weer een tijdje geleden begonnen en ondertussen is het duidelijk geworden wat de druktrends van het moment zijn. Wij hebben voor u een aantal trends op het gebied van drukwerk geselecteerd.

Drukwerkoplage

Met de komst van digitaal printen is het bestellen van een grote oplage niet meer nodig! Met digitale druk kunnen wij eenvoudig een lager aantal prints aanbieden voor een aantrekkelijke prijs. Stap dus vooral over van offset drukken naar digitaal drukken indien u niet veel folders of flyers nodig heeft!

Designs met een knipoog naar het verleden

De laatste jaren ziet men vaak opdrukken die handgeschreven lijken, ofwel ‘handlettering’. Handlettering is eigenlijk een vorm van handgeschreven letters die vermengd zijn in drukwerk. In 2019 zet deze trend zich voort. Omdat bij handlettering een tekst bestaat uit verschillende letters en lettertypes wordt de aandacht van de lezer snel getrokken. Dit type van belettering wordt vaak teruggezien op bijvoorbeeld menukaarten.

Een andere trend betreft vintage designs. Dit zijn voornamelijk ontwerpen die wat eleganter, vriendelijker en zachter ogen.

Maatwerk

Vandaag de dag wordt drukwerk veel gebruikt en is er veel meer vraag naar maatwerk. Bedrijven die een flyer laten drukken vallen graag op. Ook mensen die een trouw- of geboortekaartje willen laten ontwerpen en drukken maken graag iets unieks. Naast het design betreft het ook materiaal dat wat luxer is dan standaard. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een glanzende papiersoort die wel erg sterk is. Bent u op zoek naar een uniek ontwerp? Wij adviseren u daar graag in! Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 075 – 62 88 461.

Terug naar overzicht