Met bohemian trouwkaarten gaat u voor de verfijnde stijl van de gipsy look. Nodig mensen in stijl uit voor uw huwelijk en maak gebruik van zoveel mogelijk sier.

Bohemian als statement

Met een Bohemian trouwkaart maakt u een helder statement. In het huwelijksbootje stappen is een serieuze stap in het leven en dan kan een beetje luchtigheid vaak helemaal geen kwaad. Een mooie trouwkaart in bohemianstijl straalt warmte uit zoals geen andere stijl dat kan.

Ontwerp

Een belangrijk onderdeel van de bohemian cultuur waar vaak aan herinnert wordt is de creativiteit. De kunstenaar die op speelse wijze iets totaal anders doet dan de rest. Zijn jullie als stel ook anders dan de massa en willen jullie dit op vergelijkbare wijze uitstralen? Dan zijn jullie bij Zaansprint helemaal aan het juiste adres voor jullie trouwkaart. Wij hebben een groot assortiment trouwkaarten in vele stijlen, waaronder bohemian. Daarbij bieden wij jullie ook de optie om een compleet gepersonaliseerde trouwkaart, ontworpen door jullie zelf of een van onze ontwerpers, op te stellen. Als jullie graag met ons aan de tafel gaan om samen tot een ontwerp te komen is dat ook helemaal goed.

Maak er een feest van

Een trouwkaart in bohemian stijl leent zich geweldig voor de creatieveling om eens wat anders te proberen. De trouwkaart zal opvallen en eruit springen. Hierdoor nodigt u uw gasten op een creatieve en originele manier uit.

Meer weten?

Wilt u meer weten over trouwkaarten of heeft u andere vragen met betrekking tot drukwerk? Neem dan contact met ons op door gebruik te maken van het contactformulier of door te bellen naar 075 6288461.

Terug naar overzicht